سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

تظاهرات مردم فلسطین علیه توافق اماراتی-صهیونیستی

تظاهرات مردم فلسطین علیه توافق اماراتی-صهیونیستی شمار زیادی از مردم فلسطین در شهرهای مختلف، ضمن برگزاری تظاهرات علیه توافق امارات و رژیم صهیونیستی، تصاویر ولی‌عهد ابوظبی، رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی را آتش زدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی و امارات به توافقی برای «عادی‌سازی کامل روابط» دست پیدا کرده‌اند.

خبرگزاری آناتولی گزارش داد که شمار زیادی از مردم فلسطین ظهر امروز جمعه در واکنش به این توافق، تصاویر محمد بن زاید ولی‌عهد ابوظبی را به آتش کشیدند.

شاهدان عینی گزارش دادند که صدها نفر از شهروندان فلسطین در مناطق مختلفی از کرانه باختری، ضمن برگزاری تظاهرات، این توافق را محکوم کردند.

معترضان در شهرک «یطا» واقع در استان الخلیل (جنوب)، با چهره‌های دارای نقاب، پرچم امارات را در مرکز این شهرک به آتش کشیدند.

این افراد همچنین در جریان این تظاهرات، شعارهایی را در محکومیت این اقدام سر داده و این توافق را خیانتی علیه آرمان فلسطین قلمداد کردند.

در شهر «نابلس» هم شهروندان فلسطینی، ضمن محکوم کردن این توافق، پس از نماز جمعه در میدان «الشهداء» واقع در مرکز این شهر، تظاهرات کردند.

جوانان حاضر در این اعتراضات، تصاویر دونالد ترامپ، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و ولی‌عهد ابوظبی را لگدمال کردند و به آتش کشیدند.

برخی از تظاهرات کنندگان پلاکاردهایی در محکومیت این توافق با خود داشتند که بر روی آن نوشته شده بود: «از فلسطین به محمد بن زاید... مسیر قدس با خون شهدای ما هموار است، نه با هوسبازی خائنان».

در شهرک «حارس» واقع در استان «سلفیت» هم معترضان فلسطینی به خیابانها ریختند و ضمن محکومیت این توافق، تصاویر بن زاید را پاره کردند.

خبرگزاری فلسطینی «صفا» نیز تصاویر زیر از تظاهرات ساکنان قدس و لگدمال کردن تصاویر بن زاید منتشر کرده است.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار