سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

اردوغان: سفیرمان در ابوظبی را خارج می کنیم

رئیس‌جمهور ترکیه در واکنش به اقدام امارات در عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت که آنکارا، تعلیق روابط با ابوظبی را بررسی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، امروز (جمعه) در سخنرانیش پس از نماز جمعه به عادی‌سازی روابط امارات با تل‌‌آویو واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه خبرش شبکه «الجزیره»، رئیس‌جمهور ترکیه در این خصوص گفت: «مسئله خارج کردن سفیر ترکیه از ابوظبی و به تعلیق درآوردن روابط با امارات را در واکنش به عادی‌سازی روابط این کشور با اسرائیل، بررسی می‌کنیم».

خبرگزاری «اسپوتنیک» نیز در این خصوص گزارش داد که اردوغان تأکید کرده است که غیرممکن است آنکارا توافق تل‌آویو و امارات را بپذیرد.

آنکارا در حالی قطع روابط دیپلماتیک خود با ابوظبی را مورد بررسی قرار می‌دهد که روابط این کشور با تل‌آویو در زمینه‌های مختلف برقرار است.

 شامگاه روز گذشته، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد  تل‌آویو و امارات به توافقی برای «عادی‌سازی کامل روابط» دست پیدا کرده‌اند.

 وزارت خارجه ترکیه نیز، امروز، با محکوم کردن توافق امارات و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی روابط، گفته بود که مردم منطقه، این اقدام ریاکارانه ابوظبی را نبخشیده و فراموش نمی‌کنند.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده