بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

نامه‌نگاری ترامپ با رئیس‌جمهور سوریه برای مذاکره مستقیم

وزیر امور خارجه آمریکا امروز اعلام کرد که رئیس جمهور این کشور نامه‌ای را به رئیس جمهور سوریه برای انجام مذاکره مستقیم درباره یک شهروند آمریکایی بازداشت شده در سوریه مطرح کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۸۱۹

به گزارش راهبر معاصر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز جمعه طی بیانیه‌ای به زندانی شدن «اوستین تایس» شهروند آمریکایی در سوریه اشاره کرد.

وی در این بیانیه با اشاره به 8 سال در حبس بودن این شهروند آمریکایی در سوریه نوشت که دولت آمریکا باردها تلاش کرده که در تعامل با دولت سوریه، به آزادی اوستین برسد.

وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد: «دونالد ترامپ در ماه مارس (اسفند-فروردین) طی نامه‌ای به بشار الاسد، پیشنهاد مذاکره مستقیم را مطرح کرد. هیچ کسی نباید درباره تعهد آمریکا برای بازگرداندن تمامی شهروندان آمریکایی که در بازداشت هستند تردید کند.»

دولت آمریکا از ابتدای آغاز بحران سوریه، همواره با حمایت از گروه‌های تروریستی تلاش کرده تا به تضعیف دولت مرکزی این کشور بپردازد.

پس از آنکه آمریکا و متحدانش به هدف خود برای سرنگون کردن دولت مشروع و قانونی سوریه نرسیدند،‌ واشنگتن تلاش کرده تا با اعمال تحریم‌ها، به تضعیف دولت سوریه بپردازد که از جمله این تحریم‌ها، قانون تحریمی سزار است.

قانون تحریمی سزار، مصوب کنگره آمریکا است که در تاریخ ۲۰ آذر ماه ۱۳۹۸ پس از سه سال کش‌وقوس بین دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات، به تصویب رسید و از ماه پیش اجرایی شد و این اقدام با تحریم ۳۹ شخص و نهاد مرتبط با دولت سوریه آغاز شد.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار