گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

بشار اسد: آمریکا به تروریسم وابسته است

رئیس جمهور سوریه طی سخنرانی خود در برابر پارلمان این کشور، گفت که آمریکا رابطه محکمی با تروریسم دارد و نمی‌تواند از آن بی‌نیاز شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «بشار اسد»، رئیس جمهور سوریه در جلسه افتتاحیه سومین دور از مجلس الشعب (پارلمان)، درباره شرایط این کشور، تحریم‌های آمریکا علیه سوریه و تحولات منطقه سخنرانی کرد.

 

او که قرار بود بعد از ظهر امروز چهارشنبه در برابر نمایندگان جدید پارلمان سخنرانی کند، به دلیل کاهش فشار خون، مجبور شده بود، سخنرانی خود را برای ساعاتی به تعویق بیاندازد.

 

او با بیان اینکه مردم سوریه در مواجه با رسانه‌ها و ابزارهای غول‌پیکر در دوران جنگ، «آگاهی بی‌سابقه‌ای» از خود نشان دادند، اظهار داشت که این جنگ باعث نشده و نخواهد شد دولت به وظایف و مسئولیت‌های خود عمل نکند.

 

بشار اسد انتخابات پارلمانی اخیر را با توجه به شرایط کرونایی این کشور «متفاوت» دانست و گفت که به رغم این شرایط، رقابت و تحرکات ملی در صحنه انتخابات حضور داشت. او موفقیت پارلمان را در گرو داشتن ارتباط قوی با مردم و قوه مجریه دانست.

 

رئیس جمهور سوریه به تحریم‌های آمریکا علیه سوریه موسوم به «قانون سزار» نیز اشاره کرد و گفت که این تحریم‌ها جدا از اقدامات آمریکا علیه سوریه نبوده و واشنگتن هرگاه در جایی به اهداف خود نرسیده به تحریم متوسل شده است.

 

آمریکا به تروریسم وابسته و بدان نیاز دارد

او گفت که آمریکا به تروریست‌ها در منطقه از جمله داعش در منطقه نیاز دارد و و تحریم‌های آن در واقع، اعلام حمایت از تروریست‌هاست. بشار اسد گفت: «هرگاه تروریست‌ها در مأموریت محوّله خود شکست خوردند، آمریکا به تشدید اقدامات و تنش متوسل شده است».

 

رئیس جمهور سوریه در بخشی از سخنان خود به حملات و تجاوزات هوایی اخیر رژیم صهیونیستی به برخی از مناطق سوریه اشاره کرد و گفت که همه این اقدامات در راستای حمایت از تروریسم است، به عنوان مثال در حملات هوایی به دیرالزور، اسرائیلی‌ها خواستند تحرکات عناصر داعش را در این استان تسهیل کنند.

 

او پاسخ عملی و مناسب به محاصره اقتصادی سوریه از سوی ایالات متحده آمریکا را افزایش تولید و خوداکتفایی دانست و گفت که هر کسی که اندک مقداری «ملی‌گرایی» دارد، نباید به راه‌حل‌های شکست و  و تسلیم تن دهد.

 

اسد: همانگونه که از ارتش حمایت کردیم باید از پول ملی نیز حمایت کرد

رئیس جمهور سوریه به تأثیرات تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه سوریه اشاره کرد و اظهار داشت که این تحریم‌هات برخلاف ادعای مقامات واشنگتن، به مردم سوریه بیشترین آسیب را وارد کرده است.

او گفت که در جنگ علیه تروریسم همانگونه که در کنار ارتش ایستادیم و توانستیم دستاوردهای خوبی به دست بیاوریم، حمایت از پول ملی نیز می‌تواند باعث تقویت ارزش آن شود. اسد گفت که طرح حمایتی دولت از لیر سوریه قدیمی نیست ولی به دلیل اینکه این طرح، بخشی از نقشه جنگ است، نمی‌توان وارد جزئیات و تفاصیل آن شد.

 

برای مقابله با فساد، چوبه دار نیاز نیست

رئیس جمهور سوریه در مورد تلاش‌ها برای مقابله با فساد در این کشور نیز گفت که مقابله با این مسئله، نیاز به قانون دارد و قانون هم با سند و دلیل می‌تواند به فساد‌زدایی کند. او گفت: «هرگز برای مقابله با فساد، چوبه‌دار نصب نخواهد شد، بلکه باید قوانین را اصلاح کرد و مقابله عملی با فساد، ضروری است.

 

تشخیص دشمن صهیونیستی از ترکیه‌ اخوانچی سخت شده است.

بشار اسد در ادامه از اقدامات ترکیه در سوریه انتقاد کرد و گفت که اقدامات ترکیه همانند رژیم صهیونییستی است و حتی در برخی موارد، سخت است که بین «دشمن صهیونیست» و «ترکیه اخوانچی» تمایز قائل شد.

او گفت هنگامی که دولت و ارتش سوریه وارد نبرد می‌شود بین تروریست داخلی یا خارجی و یا صهیونیستی و آمریکایی فرق قائل نمی‌شود.

 

فارس

کلمات کلیدی: بشار اسد
مطالب مرتبط
ارسال نظر