قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد

افزایش اختلافات بر سر نحوه برگزاری انتخابات در آمریکا

افزایش اختلافات بر سر نحوه برگزاری انتخابات در آمریکا در حالی که رئیس‌جمهور سابق آمریکا تلاش ترامپ برای فلج کردن خدمات پستی این کشور را بی‌سابقه توصیف کرده، دادستان کل آمریکا تلاش دموکرات‌ها برای برگزاری انتخابات به صورت پستی را بازی با آتش دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 15
کد خبر: ۵۴۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، با نزدیک‌تر شدن زمان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، تقابل نظر میان حزب دموکرات و جمهوری‌خواه بر سر برگزاری آن به صورت پستی شدت بیشتری یافته است.

 

به نوشته روزنامه «گاردین»، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز جمعه به تلاش «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور فعلی این کشور جهت محدود کردن بودجه خدمات پستی آمریکا واکنش نشان داد.

 

اوباما در مصاحبه‌ای گفت: «آنچه شاهد هستیم در تاریخ سیاسی مدرن بی‌نظیر است. رئیس‌جمهور در تلاش است مردم را تشویق کند در رأی‌گیری شرکت نکنند».

 

وی افزود: «آنچه تا کنون ندیده بودیم این است که یک رئیس‌جمهور بگوید تلاش خواهم کرد خدمات پستی را فلج کنم تا مردم را از رأی دادن بازدارم و در مورد دلیل چنین کاری هم با صراحت توضیح می‌دهم».

 

از سوی دیگر «ویلیام بار» وزیر دادگستری دولت ترامپ به قانون‌گذاران دموکرات هشدار داد «با آتش بازی نکنند».

 

بار در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» گفت، درخواست حزب دموکرات برای انجام رأی‌گیری به صورت پستی «شدیداً غیرمسئولانه، بی‌ملاحظه و اشتباه» است.

 

او تهدید کرد: «از دید من انجام این کار در برهه‌ای که کشور دچار تفرقه شده است، مانند بازی با آتش است».

 

«هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه پیشین آمریکا دیروز (جمعه) گفت: «او (ترامپ) تلاش خواهد کرد که ما را سردرگم کند. او تلاش خواهد کرد همه نوع پرونده قضایی را پیش بکشد».

 

این سیاست‌مدار آمریکایی که در سال ۲۰۱۶ رقیب دموکرات ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری بود در ادامه گفت: «او رفیقش [ویلیام] بار دادستان کل را آماده دارد تا هر کاری که لازم باشد برایش انجام دهد».

 

ترامپ که در نظرسنجی‌های متخلف آمریکا از «جو بایدن» رقیب دموکرات خود عقب افتاده است بارها اعلام کرده به احتمال زیاد در انتخابات ریاست‌جمهوری تقلب گسترده رخ خواهد داد.

 

ترامپ مدعی است برگزاری انتخابات به صورت پستی که برای ممانعت از شیوع بیشتر ویروس کرونا در آمریکا پیشنهاد شده است، راه را برای هرگونه تخلف انتخاباتی باز می‌کند.

 

رئیس جمهور آمریکا پیش از این نیز گفته بود، از آنجا که روند استیضاحش دو سال از وقت وی در دولت را گرفت، تعداد سال‌های بیشتری را در کاخ سفید بماند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار