زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

اعلام زمان اجرای طرح ترافیک در پایتخت

اعلام زمان اجرای طرح ترافیک در پایتخت استاندار تهران از نظارت دقیق استانداری بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی توصیه شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا برای اجرای مراسم عزاداری در ماه محرم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۳۳
به گزارش راهبرد معاصر؛ انوشیروان محسنی بندپی در مورد نحوه اجرای طرح ترافیک برای مقابله با کرونا در استان تهران، گفت: شهرداری همکاری خوبی در این زمینه داشت و قبل از اینکه در نشستی که برای بررسی این موضوع برگزار شده بود، رای‌گیری شود برای لغو طرح ترافیک در تهران اقدام کرد.
 
 
وی افزود: با مباحثی که در کمیته امنیتی اجتماعی-انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شد، شهرداری داوطلبانه برای لغو طرح ترفیک وارد عمل شد و این روند تا پایان مردادماه هم ادامه خواهد داشت.
 
 
استاندار تهران در بیان سایر برنامه‌هایی که استانداری تهران برای مقابله با کرونا دارد، تصریح کرد: ما در اعمال محدودیت‌هایی که برای جلوگیری از ایجاد هر گونه تجمع در قالب برگزاری مراسم و همایش‌ها اعلام کردیم به شدت نظارت خود را قوی کرده‌ایم، همچنین استفاده از ماسک را برای کارکنان دولت و افراد گیرنده خدمات الزامی کردیم.
 
 
محسنی بندپی با اشاره به دیگر برنامه استانداری تهران برای مقابله با کرونا، یادآور شد: استانداری تهران برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی برنامه‌ریزی دقیقی کرده است، کمااینکه بسیاری از واحد‌های صنفی را که به این موضوع توجه نمی‌کردند تعطیل کردیم و بعد از این هم از ابزار قانونی که در اختیار داریم برای برخورد با افرادی که از اجرای پروتکل‌ها سرپیچی کنند، استفاده کرده و در این زمینه جدی هستیم تا بتوانیم کرونا را کنترل کنیم.
 
 
استاندار تهران، در رابطه با نحوه اجرای پروتکل‌هایی که برای اجرای مراسم ماه محرم تعیین شده است، تاکید کرد: ما بر اجرای این پروتکل‌ها نظارت می‌کنیم که حتما اجرای آن‌ها در محیط‌های باز صورت بگیرد، ضمن اینکه دسته‌روی نخواهیم داشت و مدت اجرای این مراسم نیز کوتاه خواهد بود تا هم مراسم عزاداری برای اباعبدالله الحسین (ع) به خوبی اجرا و هم سلامت مردم تضمین شود.
منبع: خبرگزاری خانه ملت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار