آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

تمدید دورکاری کارکنان ادارات در پایتخت

تمدید دورکاری کارکنان ادارات در پایتخت استاندار تهران گفت: محدودیت‌ها و دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان با هدف جلوگیری از شیوع گسترده‌تر ویروس کرونا تا پایان مردادماه تمدید شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 13
کد خبر: ۵۴۶۴۰
به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی بندپی استاندارتهران  روز پنجشنبه با اشاره به وضعیت قرمز استان تهران در زمینه شیوع کرونا اظهار داشت: با توجه به ناپایدار بودن شرایط استان به لحاظ بیماری کرونا، مقرر شد تمام محدودیت‌ها از جمله دورکاری یک سوم کارکنان دستگاه‌های اجرایی تا پایان مردادماه تمدید شود.
 
 
وی ادامه داد: طرح ترافیک هم در پایتخت تا پایان مردادماه به حالت تعلیق درآمده و بقیه محدودیت‌‍‌ها همچون هفته‌های گذشته پابرجاست.
 
 
استاندار تهران تاکید کرد: به منظور حفظ سلامت شهروندان استخر‌های سرپوشیده، سالن‌های بدنسازی، ورزش‌های پربرخورد همچنان تعطیل است.
 
 
به گفته «محسنی بندپی» ممنوعیت برگزاری مراسم و اجتماعات بالای ۱۰ نفر نیز تا پایان مردادماه ادامه دارد.
 
 
درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۳۳۳ هزار و ۶۹۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان‌باختگان کرونا در کشور به ۱۸ هزار و ۹۸۸ نفر رسیده‌اند.
 
بر اساس اعلام این وزارتخانه استان تهران همچنان در وضعیت قرمز قرار دارد و مسئولان نیز استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و شستن دست را مثلث در امان بودن از این بیماری مهلک قرن معرفی می‌کنند.
محدودیت‌ها و دورکاری ادارات این استان در موج دوم کرونا برای سومین هفته پیاپی تمدید شد.
منبع:ایرنا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار