روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

خبر بد برای استقلال و مجیدی

دو بازیکن کلیدی تیم فوتبال استقلال به دلیل مصدومیت قادر به حضور در تمرینات و حتی بازی روز پنج‌شنبه مقابل شاهین شهرداری بوشهر نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که تیم فوتبال استقلال پنج‌شنبه باید برای کسب سهمیه آسیا در هفته پایانی لیگ برتر به مصاف شاهین شهرداری بوشهر برود و سپس آماده بازی نیمه‌نهایی جام حذفی مقابل پرسپولیس شود، خبر می‌رسد که علی کریمی و روزبه چشمی دو بازیکن اصلی این تیم مصدوم شده‌اند.

 

کریمی که یکی از مهره‌های تاثیرگذار استقلال در فصل جاری و بازی‌های اخیر استقلال بوده، از ناحیه عضله چهار سر ران مصدوم شده است. چشمی نیز از ناحیه همسترینگ آسیب‌دیدگی دارد. این دو بازیکن نمی‌تواند در تمرینات شرکت کنند و بازی با شاهین بوشهر را به احتمال زیاد از دست می‌دهند و حضورشان در دربی نیمه‌نهایی جام حذفی نیز در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

 

این خبر بد در حالی به فرهاد مجیدی رسیده است که سرمربی استقلال به تازگی نیز محمد دانشگر و فرشید باقری را به دلایل انضباطی از حضور در تمرینات منع کرده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده