ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

دربی به تعویق افتاد؟

مسئول برگزاری مسابقات جام حذفی نسبت به احتمال لغو دربی پایتخت در نیمه نهایی این مسابقات واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 22
کد خبر: ۵۵۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیرحسین روشنک مسئول برگزاری مسابقات جام حذفی در خصوص درخواست سرمربیان استقلال تهران و پرسپولیس مبنی بر تعویق زمان برگزاری دربی پایتخت در نیمه نهایی جام حذفی فوتبال کشور گفت: باشگاه استقلال تهران نامه ای رسمی ارسال کرد که جلسه ای را بابت آن در سازمان لیگ داشتیم. با این حال باشگاه پرسپولیس بطور شفاهی چنین درخواستی را مطرح کرد.

 

مسئول برگزاری مسابقات جام حذفی تاکید کرد: قطعا با تعویق زمان برگزاری دربی در زمان دیگر مخالف هستیم و این موضوع را به مسئولان هر دو باشگاه نیز اعلام کردیم.

 

وی درباره دلایل عدم موافقت با تعویق زمان برگزاری بازی بین تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در نیمه نهایی جام حذفی تاکید کرد: به هر حال برنامه ریزی هایی را انجام دادیم که امکان تغییر در آن با توجه به تقویمی که تیم ها در لیگ قهرمانان آسیا و همچنین شروع فصل آینده لیگ برتر دارند امکان پذیر نیست.

 

روشنک تصریح کرد: اگر نتوانیم الان بازی های نیمه نهایی و فینال را برگزار کنیم دیگر فرصتی نخواهیم داشت تا جام حذفی را برگزار کنیم. نمی توانیم به تیم های تراکتور و نفت مسجدسلیمان بگوییم که خودشان را در تعطیلات، آماده نگه دارند تا استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان بازگردند و بازی را در دوران بدنسازی آنها برگزار کنیم.

 

مسئول مسابقات جام حذفی درباره برنامه ریزی زمان برگزاری فینال در تاریخ ۱۳ شهریورماه یادآور شد: آقای اسکوچیچ در ابتدا مخالف بود اما لغو فیفادی باعث شد تا فینال را در تاریخ اعلامی برنامه ریزی کنیم تا برگزار شود.

 

روشنک راجع به محل برگزاری دیدار فینال اعلام کرد: قرار است ظرف دو روز آینده به شیراز برویم تا از چمن استادیوم پارس بازدید کنیم. گزینه اول، این ورزشگاه است.

 

شمانیوز

ارسال نظر