عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

دیدار معاون لاوروف با مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران

معاون وزیر خارجه روسیه و مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه با یکدیگر دیدار کرده و درباره مسائل مختلف از جمله ایران گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش روز سه‌شنبه از دیدار «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه با «رافائل ماریانو گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد.

 

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «سرکئی ریابکوف امروز با رافائل گروسی دیدار کرد. آنها مذاکرات مثبت و ثمربخشی درباره موضوعات مربوط به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتند.»

 

اولیانوف اضافه کرد: «تمرکز ویژه ریابکوف و گروسی در این دیدار درباره فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس درباره ایران بوده است.» 

 

پس از امضای توافق هسته‌ای میان ایران و قدرت‌های جهانی در سال 2015، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وظیفه راستی‌آزمایی پایبندی ایران به تعهدات خود ذیل برجام را بر عهده داشته است.

 

پس از خروج آمریکا از برجام در اردیبهشت سال 1397،‌ ایران تا یک سال پس از آن نیز همچنان به محدودیت‌های در نظر گرفته شده در برجام پایبند بود این در حالی بود که دولت آمریکا بعد از خروج  برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران روی آورد.

 


ترامپ وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.



در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.


منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده