انتقاد چین از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

انتقاد چین از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران

سخنگوی وزارت خارجه چین در توییتی به انتقاد از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران پرداخت و نوشت: خروج یکجانبه آمریکا از برجام و فشار حداکثری علیه ایران علت بحران هسته‌ای ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 09
کد خبر: ۴۵۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت خارجه چین در توییتی به انتقاد از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران پرداخت و نوشت: خروج یکجانبه آمریکا از برجام و فشار حداکثری علیه ایران علت بحران هسته‌ای ایران است. حمایت و اجرای برجام تنها راه درست حل مسئله هسته‌ای ایران است.

«هوآ چونینگ» همچنین نوشت: برای ایجاد فضا به منظور انجام تلاش‌های دیپلماتیک، آمریکا باید اقدامات اشتباه و ممانعت از اجرای برجام بوسیله سایرین را متوقف کند. 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در سال ۲۰۱۸ علیرغم پایبندی ایران به مفاد برجام، به صورت یکجانبه از این توافق هسته‌ای خارج شد و از آن پس سیاست فشار حداکثری علیه ایران را در پیش گرفت، به امید آنکه بتواند تهران را وادار به موافقت با توافق مورد پسند آمریکا کند اما این سیاست نه تنها نتیجه‌بخش نبود بلکه ایران را وادار کرد که به دلیل عدم تعهد کشورهای اروپایی به برجام، از برخی تعهداتش ذیل این توافق هسته‌ای عقب‌نشینی کند.

 

آمریکا در هفته‌های اخیر تلاش‌های خود را برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران تشدید بخشیده است. بر اساس یکی از بندهای قطعنامه ۲۲۳۱ که از سال ۲۰۱۶ میلادی اجرایی شد، ایران تا پنج سال از خرید تسلیحات تهاجمی منع شده است. این بند از قطعنامه در اکتبر سال ۲۰۲۰ (اواخر مهر ماه ۱۳۹۹) منقضی می‌شود و پس از آن ایران امکان خرید جنگ‌افزار از دیگر کشورها را خواهد داشت.

ایالات متحده پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای رأی‌گیری در شورای امنیت سازمان ملل متحد جهت تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران آماده کرده است. تصویب این قطعنامه نیازمند جلب نظر موافق ۹ عضو شورای امنیت بدون وتوی چین، روسیه، آمریکا، انگلیس و فرانسه (اعضای دائم شورای امنیت) است. 

برخی از دیپلمات‌های غربی به رویترز گفته‌اند ایالات متحده کار دشوار و حتی ناممکنی برای جلب موافقت روسیه و چین جهت موافقت با تمدید این تحریم‌‌ها خواهد داشت. 

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه پیش از این تاکید کرد که علی‌رغم فشارها و تلاش‌های آمریکا، تحریم‌های تسلیحاتی ایران در سازمان ملل قابل تمدید نیست./ فارس

ارسال نظر