گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تحریم دو شرکت به بهانه حمایت از ماهان توسط آمریکا

آمریکا دو شرکت را به بهانه حمایت از شرکت ماهان تحریم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز دوشنبه ۱ فرد و دو شرکت مستقر در امارات متحده عربی را به بهانه ارائه خدمات به شرکت هواپیمایی ماهان در فهرست تحریم قرار داد.

 

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد شرکت‌های « Parthia Cargo» و «Delta Parts Supply FZC» به دلیل تأمین قطعات یدکی و ارائه خدمات لوجستیکی به شرکت هواپیمایی ماهان در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

 

آمریکا یک شهروند ایرانی ساکن در امارات متحده عربی را هم به اتهام اینکه مالک شرکت Parthia Cargo است در فهرست تحریم قرار داد.

 

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا اردیبهشت‌ماه سال جاری یک شرکت مستقر در چین را به بهانه ارتباط با شرکت هواپیمایی ماهان در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

 

در آن بیانیه که ۳۰ اردیبهشت‌ماه صادر شده بود شرکت Shanghai Saint Logistics Limited مستقر در چین به دلیل فعالیت به عنوان نماینده فروش شرکت ماهان‌ایر در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته بود.

 

خزانه‌داری آمریکا در آن زمان اعلام کرد از سال ۲۰۱۸ این هفتمین نماینده فروش شرکت ماهان‌ایر است که توسط آمریکا در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته است.

 

دولت آمریکا در راستای سیاست فشار علیه ایران شرکت ماهان‌ایر را به دلیل آنچه به ادعای این کشور ارتباط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خوانده شده در فهرست تحرم‌ها قرار داده است.

 

«استیون منوشین»، وزیر امور خزانه‌داری آمریکا گفت: «ما برای هدف قرار دادن شرکت‌هایی که به ارتباط تجاری با ماهان‌ایر ادامه می‌دهند تردید نخواهیم کرد.»

 

آمریکا با متهم کردن شرکت هواپیمایی ماهان به انتقال نیرو به سوریه این شرکت را در فهرست تحریم‌ها قرار داده و کشورهای اروپایی را هم برای تحریم آن تحت فشار قرار می‌دهد.

 

در ماه‌های گذشته اسپانیا و ایتالیا دو کشوری بوده‌اند که به دلیل فشارهای آمریکا گفته‌اند پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان را لغو می‌کنند.

 

فارس

کلمات کلیدی: آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر