پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی

انکار دستاوردهای دولت انکار دستاوردهای نظام است

انکار دستاوردهای دولت انکار دستاوردهای نظام است رئیس جمهور گفت: انکار دستاوردهای دولت نادیده گرفتن موفقیت های یک رئیس جمهور یا یک وزیر نیست، بلکه انکار دستاوردهای نظام است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه تبیین دستاوردهای دولت با هدف جهش تولید در جمع وزرا و مسئولان زیر ساختی و تولیدی کشور، تشریح و تبیین بدون اغراق و بدور از تبلیغات غیر واقعی را اقدامی لازم دانست و از وزیران و مسئولان تمامی دستگاه های اجرایی و تبلیغی خواست با استفاده از فرصت گرامیداشت هفته دولت مردم را از خدمات این دولت در بخش های مختلف بویژه در توسعه و آبادانی و افزایش تولید کشاورزی و صنعتی آگاه سازند.

 

روحانی تصریح کرد: مردم باید بدانند پس از خروج آمریکا از برجام و اعمال فشار حداکثری، این دولت توانست با همراهی مردم تاب آوری را اثبات کند و آثار زیان بار تحریم ها را کاهش دهد و در مقابله با ویروس کرونا نیز عملکرد قابل قبولی در مقایسه با اکثر کشورهای مدعی داشته باشد.

 

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه انکار دستاوردهای دولت، نادیده گرفتن موفقیت های یک رئیس جمهور یا یک وزیر نیست بلکه انکار دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است، گفت: انکار موفقیت های دولت تصور نادرستی است که برخی به جهت منافع سیاسی بر آن پافشاری می کنند در حالی که تبلیغ دستاوردهای دولت، تبیین دستاوردهای همه نظام است.

 

روحانی تشریح دستاوردها و موفقیت ها را موجب تشویق افزایش امید در مردم و دلگرمی بیشتر کارآفرینان و فعالان اقتصادی و صاحبان کسب و کار دانست و افزود: با اقداماتی که برای رفع موانع کسب و کار صورت گرفته و بعد از این هم انجام خواهد شد، چرخه تولید کشور سرعت بیشتری خواهد گرفت و شاهد رونق تولید و تحقق شعار جهش تولید در کشور خواهیم بود.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: بیان موفقیت ها و دستاوردهای بزرگ نظام موجب یاس تحریم کنندگان و امیدواری مردم عزیزمان می شود که در برابر توطئه های دشمنان مقاومت کرده و با کمک و همراهی دولت در موفقیت نظام و کشور نقش مهمی داشته اند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار