شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی

غزه زیر آتش تانک های رژیم صهیونیستی

غزه زیر آتش تانک های رژیم صهیونیستی تانک‌های رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه چندین نقطه متعلق به مقاومت فلسطین در مناطق مختلف نوار غزه را گلوله باران کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  تانک‌های رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه چندین نقطه متعلق به مقاومت فلسطین را در مناطق مختلف نوار غزه گلوله باران کردند.

 

خبرنگار خبرگزاری فلسطینی شهاب گفت که تانک‌های اشغالگران چند نقطه متعلق به مقاومت در شرق القرارة، در خان‌یونس در جنوب غزه و شرق دیر بلح و، شرق البریج و شرق جحر الدیک در مرکز نوار غزه را هدف قرار دادند.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی گفت که گلوله‌باران غزه توسط تانک‌ها در پاسخ به ارسال بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه به سوی شهرک‌های صهیونیستی صورت می‌گیرد.

 

رژیم صهیونیستی در برابر بالن‌های آتش‌زایی که از غزه ارسال می‌شوند کاملا عاجز مانده و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه هشدار داد که این رژیم بالن‌های آتش زا را همانند پرتاب راکت می‌داند و با آن مقابله خواهد کرد.

 

بالن‌های آتش زا که گاهی اوقات مواد منفجره حمل می‌کنند طی هفته گذشته باعث بروز ده‌ها آتش سوزی شده است.

 

رژیم صهیونیستی که در برابر بالن‌های آتش‌زای فلسطینیان عاجز مانده، طی روزهای گذشته چند بار نوار غزه را بمباران کرده است.

 

این رژیم همچنین در راستای تشدید فشارها علیه فلسطینیان، ورود تمامی کالاها به جز غذا و برخی اقلام دیگر به نوار غزه را ممنوع کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار