توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه شهاب فلسطین بامداد جمعه گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شرق غزه را با چندین موشک بمباران کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر "شهاب" فلسطین، حمله هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به یکی از مراکز متعلق به حماس در شمال شرق نوار غزه موجب شنیده‌شدن صدای انفجار شد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز با تأیید حملات به نوار غزه اعلام کرد که جنگنده‌های اسرائیلی در کنار یک دستگاه تانک، زیرساخت‌های زیر زمینی و پایگاه نظامی وابسته به سازمان حماس را در نوار غزه هدف حملات خود قرار دادند.

این مقام صهیونیست مدعی شد که این حملات در پاسخ به رها شدن بالن‌های آتش‌زا به سوی سرزمین‌های اشغالی انجام می‌شود.

پس از این حملات، رسانه‌های صهیونیستی از به صدا درآمدن آژیر خطر در مناطق اطراف نوار غزه موسوم به "غلاف غزه" خبر دادند.

نیروهای مقاومت با شلیک چندین موشک به تجاوز مکرر رژیم صهیونیستی به  طرف شهرک‌های صهیونیستی در اطراف نوار غزه پاسخ دادند.

این حمله چند روز پس از آن صورت گرفت که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ساکنان نوار غزه را تهدید کرد.

"بنی گانتس" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که رها شدن بالن‌های آتش‌زای فلسطینی‌ها او را بشدت خشمگین کرده بود، ساعاتی پیش گفت: شلیک موشک یا رها شدن بالن به سمت اسرائیل قابل تحمل نیست و تا زمانی که این اقدامات از سوی غزه ادامه داشته باشد، ما به حملات خود به این باریکه را ادامه خواهیم داد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی افزود: به رهبران حماس می‌گویم، هر بالنی که در خاک اسرائیل منفجر می‌شود، با انفجارهای به مراتب بزرگ‌تر و دردناک‌تری توسط ما رو به رو خواهد شد.

این حمله درحالی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی به بهانه رها شدن بالن‌های آتش زا، در هفته‌های گذشته، چندین بار نوار غزه را هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای خود قرار داده است.

رژیم صهیونیستی دوشنبه شب نیز در ادامه حملات به نوار غزه، چهار جوان فلسطینی را به شهادت رساند و چند تن  دیگر نیز در این حملات زخمی شدند.

 

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار