چند خبر از آموزش و پرورش | مدارس غیردولتی حذف می‌شوند؟ جزییات حمله آمریکا به کشتی حامل ۱۷ اتوبوس شهری هشدار هواشناسی برای این استان‌ها؛ رگبار و رعدوبرق و سرمازدگی در راه است آمار عجیب تخلفات موتورسواران در تهران / ۸۶۳ هزار جریمه برای کلاه ایمنی اعتراض به شهریه دانشگاه پیام نور؛ دانشجویان خواستار بازنگری شدند فراخوان مشمولان وظیفه مهر ۱۴۰۵ | زمان اعزام و مدارک مورد نیاز جزییات تعطیلی مدارس ایرانی خارج از کشور دانشگاه خواجه نصیر فعلا غیرحضوری است / وضعیت بقیه دانشگاه‌های تهران مشخص شد اخراج ۳ دانشجوی صنعتی شریف و شهید بهشتی تایید شد / اسامی و جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی از ۲۸ شهریور استقرار پلیس زن مقابل مدارس دخترانه / ۴ منطقه با بیشترین ازدحام ترافیکی زمان شروع کلاس‌های دانشجویان جدیدالورود اعلام شد / جزییات  دانشگاه‌ها از چه روزی باز می‌شوند؟ تاریخ شروع کلاس‌ها در سال ۱۴۰۵ کاظمی: رژه جان فدایان باعث عزت و اقتدار ایران است مهلت ثبت‌نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته تا ۲۸ شهریور تمدید شد وزیر بهداشت:واکسن آنفلوآنزا اواخر شهریور از چین و روسیه وارد کشور می‌شود

جان فشانی‌ها در دوران بیماری کرونا امتیاز ایران است

جان فشانی‌ها در دوران بیماری کرونا امتیاز ایران است رئیس دستگاه قضا گفت: از خود گذشتگی و جان فشانی های پزشکان در دوران بیماری کرونا یک امتیاز برای ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۶۲۷
به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه در دیدار با جمعی از پزشکان اظهار کرد‌: در کرونا جلوه‌های ایثار و از خودگذشتگی‌های بسیاری دیدیم و سند آن شهدای پزشک هستند.
 

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه این جان فشانی‌ها امتیاز ایران است، اظهار کرد: چرا آمریکا با تمام ادعاهایش و مبنی بر قرار دادن تولید ناخالص ملی در صنعت پزشکی این گونه فشل شده است، اروپاییان در سلامت ادعا‌های بسیاری دارند آن‌ها چه میزان از تولید ناخالص ملی شان را در صنعت پزشکی میگذارند و ما چه مقدار می‌گذاریم.

 

وی ادامه داد: توفیقاتی که امروز در کشور ما ایجاد شده است برای همین ایثار و جهاد است و برای آن است که مردم با شما هستند.

 

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی تصریح کرد: مردم پای کار آمده اند و انصافاً تمام ظرفیت کشور پای کار است و این به کار گرفتن از تمام ظرفیت‌ها نقطه عطف کشور است و انشاالله باید استفاده از تمام ظرفیت‌ها ادامه پیدا کند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار