زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

ریچارد هاس: یکجانبه گرایی آمریکا را بیشتر از ایران منزوی کرده است

رئیس شورای روابط خارجه آمریکا و مدیر اسبق سیاست‌گذاری‌ها در وزارت خارجه این کشور گفت که ایالات متحده بیشتر از جمهوری اسلامی ایران به انزوا کشیده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 21
کد خبر: ۵۵۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ریچارد هاس، رئیس شورای روابط خارجه آمریکا و مدیر اسبق سیاست‌گذاری‌ها در وزارت خارجه این کشور روز جمعه در واکنش به فعال شدن مکانیسم ماشه توسط آمریکا و مخالف طرفین برجام با این اقدام در توییتی نوشت: آمریکای اول به راستی به آمریکای تنها تبدیل شده است. سیاست خارجی یکجانبه‌گرایی آمریکا را بیشتر از ایران منزوی کرده است. خروج از برجام و سپس تلاش برای بهره‌بری از مزایایش کاری نشدنی است.

 

به گزارش ایسنا، ایالات متحده آمریکا ضمن متهم کردن ایران به عدم پایبندی به توافق هسته‌ای، رسما شورای امنیت سازمان ملل را از خواست خود برای فعال کردن «مکانیسم ماشه» آگاه کرد.

 

تاکنون این پیشنهاد آمریکا با مخالفت تمام قد کشورهای مختلف روبرو شده است؛ آنها اعلام کرده اند که آمریکا که خود ناقض برجام است نمی تواند از مکانیسم ماشه استفاده کند.

 

در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، شورای امنیت یک ماه فرصت دارد قطعنامه‌ای را برای تمدید تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران تصویب کند؛ در غیر این صورت، تحریم‌ها خود به خود بازخواهد گشت.

 

هفته گذشته تلاش آمریکا برای تصویب قطعنامه ای مبنی بر تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران با شکست مواجه شد.

 

این اولین بار بود که آمریکا پیشنهادی را در شورای امنیت مطرح و تنها یک کشور (جمهوری دومینیکن) از آن حمایت کرد. کارشناسان سیاست خارجی این اتفاق را شکستی بی سابقه و خفت بار برای آمریکا و آن را نشان از فروپاشی اقتدار پوشالی آمریکا دانستند.

 

ایسنا

ارسال نظر