اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

جمع بندی گزارش پرونده قرارداد ویلموتس تا دو هفته دیگر

رئیس کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: گزارش پرونده مربوط به قرارداد ویلموتس تا دو هفته دیگر جمع‌بندی و برای تصمیم‌گیری به صحن کمیسیون اصل 90 ارائه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر سیدنظام الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلسی شورای اسلامی اظهار داشت: جلسه رسیدگی به شکایت واصله درباره قرارداد مربی سابق تیم ملی فوتبال ملی کشورمان با حضور مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و تاج رئیس سابق فدراسیون فوتبال و سرپرست فعلی و اعضای هیئت مدیره این فدراسیون برگزار شد.

 

جمع بندی گزارش پرونده قرارداد ویلموتس تا دو هفته دیگر

 

وی با بیان اینکه این جلسه در سطح کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ برگزار شد، افزود: در این جلسه علاوه بر اعضای کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ تعداد دیگری از اعضای کمیسیون و نیز تعدادی از اعضای کمیسیون فرهنگی و همچنین رئیس فراکسیون ورزش مجلس حضور داشتند.

 

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: در جلسه امروز مباحث مختلفی مطرح شد اما درباره این پرونده به جمع بندی نرسیدیم و بنا شد تا جلساتی با حضور نمایندگان وزیر ورزش و جوانان و کارشناسان در کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ برگزار شود و نتیجه آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

 

موسوی خاطرنشان کرد: گزارش مربوط به پرونده قرارداد ویلموتس تا دو هفته دیگر در کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ جمع‌بندی و به صحن کمیسیون ارائه خواهد شد تا تصمیم گیری نهایی در مورد آن انجام شود.

 

وی افزود: چنانچه تخلفی در روند رسیدگی به پرونده احراز شود موضوع برای رسیدگی به قوه قضاییه ارسال خواهد شد و در صورت تشخیص هیئت رئیسه مجلس گزارش مربوط به قرارداد ویلموتس در صحن علنی مجلس قرائت می‌شود.

 

فارس

ارسال نظر