سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

جمع بندی گزارش پرونده قرارداد ویلموتس تا دو هفته دیگر

رئیس کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: گزارش پرونده مربوط به قرارداد ویلموتس تا دو هفته دیگر جمع‌بندی و برای تصمیم‌گیری به صحن کمیسیون اصل 90 ارائه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر سیدنظام الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلسی شورای اسلامی اظهار داشت: جلسه رسیدگی به شکایت واصله درباره قرارداد مربی سابق تیم ملی فوتبال ملی کشورمان با حضور مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و تاج رئیس سابق فدراسیون فوتبال و سرپرست فعلی و اعضای هیئت مدیره این فدراسیون برگزار شد.

 

جمع بندی گزارش پرونده قرارداد ویلموتس تا دو هفته دیگر

 

وی با بیان اینکه این جلسه در سطح کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ برگزار شد، افزود: در این جلسه علاوه بر اعضای کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ تعداد دیگری از اعضای کمیسیون و نیز تعدادی از اعضای کمیسیون فرهنگی و همچنین رئیس فراکسیون ورزش مجلس حضور داشتند.

 

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: در جلسه امروز مباحث مختلفی مطرح شد اما درباره این پرونده به جمع بندی نرسیدیم و بنا شد تا جلساتی با حضور نمایندگان وزیر ورزش و جوانان و کارشناسان در کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ برگزار شود و نتیجه آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

 

موسوی خاطرنشان کرد: گزارش مربوط به پرونده قرارداد ویلموتس تا دو هفته دیگر در کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ جمع‌بندی و به صحن کمیسیون ارائه خواهد شد تا تصمیم گیری نهایی در مورد آن انجام شود.

 

وی افزود: چنانچه تخلفی در روند رسیدگی به پرونده احراز شود موضوع برای رسیدگی به قوه قضاییه ارسال خواهد شد و در صورت تشخیص هیئت رئیسه مجلس گزارش مربوط به قرارداد ویلموتس در صحن علنی مجلس قرائت می‌شود.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار