جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

درباره توضیحات وزارت ورزش در زمینه قرارداد ویلموتس استعلام می‌گیریم

رئیس کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال توضیحات خود را درباره قرارداد ویلموتس به کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 ارائه کردند که ما درباره این توضیحات و مستندات از نهادهای نظارتی استعلام می‌گیریم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 05
کد خبر: ۵۷۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدنظام الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دومین جلسه رسیدگی به پرونده قرارداد ویلموتس امروز با حضور 2 نفر از معاونین وزیر ورزش و اعضای هیأت مدیره سابق و فعلی فدراسیون فوتبال در کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 برگزار شد.

 

وی افزود: در این جلسه که چهار ساعت به طول انجامید دعوت‌شدگان به جلسه توضیحات و مستندات خود را به کمیته فرهنگی ارائه کردند. 

 

رئیس کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: در نهایت بنا شد تا درباره توضیحات و مستندات ارائه شده توسط وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 درباره قرارداد ویلموتس از نهادهای نظارتی استعلام گرفته شود و در جلسه آینده کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 مستندات و گزارشات فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش با توجه به استعلامات گرفته شده از نهادهای نظارتی مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.

 

موسوی خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود در جلسه آینده کار بررسی پرونده قرارداد ویلموتس در کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 نهایی و نتیجه جمع‌بندی به صحن کمیسیون ارائه شود.

 

وی افزود: گزارش این پرونده در صحن کمیسیون اصل 90 نیز مورد بررسی بیشتر و دقیق‌تر قرار خواهد گرفت و پس از جمع‌بندی در کمیسیون به هیأت رئیسه مجلس ارسال خواهد شد.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار