تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

واکنش روسیه به مکانیزم ماشه آمریکا علیه ایران

واکنش روسیه به مکانیزم ماشه آمریکا علیه ایران وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که طرح آمریکا برای بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران، هیچ آینده و پیامد حقوقی ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 27
کد خبر: ۵۶۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت خارجه روسیه چهارشنبه شب با صدور بیانیه‌ای، طرح آمریکا برای بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران معروف به «مکانیزم ماشه» را بی اعتبار خواند و گفت که این طرح آمریکایی هیچ آینده‌ای ندارد و فاقد پیگرد و عواقب قانونی است.

 

وزارتخانه یادشده افزود: آمریکایی‌ها این فرصت را داشتند که درباره مخالف جامعه جهانی با استفاده از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران اطمینان حاصل کنند.

 

وزارت خارجه روسیه افزود: اجرای این مکانیزم تنها از سوی طرف‌های برجام امکانپذیر است، این در حالی است که آمریکا جزو آنها نیست.

 

در ادامه بیانیه تاکید شده که این اقدامات واشنگتن نقض صریح برجام و قطعنامه 2231 و در عین حال ناامیدکننده است و همگان آن را محکوم می‌کنند.

 

وزارت خارجه روسیه تصریح کرد: کشورهای عضو شورای امنیت صریحا به دولت آمریکا اعلام کردند که اقدامات باطل آمریکا ارتباطی با ماموریت ضمانت صلح و امنیت جهانی ندارد، در نتیجه امکان احیای قطعنامه‌هایی که سالهاست باطل شده است، امکانپذیر نیست. بنابراین مکانیزم ماشه هیچ گونه آینده و پیگرد قانونی و پیامد حقوقی ندارد.

 

دولت روسیه در ادامه گفته که آمریکا به جای درس گرفتن از اینگونه مسایل، شورای امنیت و اعضای آن را متهم می‌کند و از چارچوب قواعد کلی خارج می‌شود و به اظهارات ادعایی خود درباره مدیریت و رهبری جهان ادامه می‌دهد.

 

مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا اواخر هفته گذشته با حضور در سازمان ملل متحد به‌طور رسمی درخواست داد قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت، بر اساس مکانیزم ماشه علیه ایران بازگردانده شود.

 

به‌دنبال این درخواست، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه، آلمان و بلژیک در نامه‌هایی به شورای امنیت تصریح کردند، اقدام آمریکا پایه قانونی ندارد و نباید معتبر دانسته شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار