پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

برایان هوک: اسرائیل باید با ما برای مقابله با چین همکاری کند

منابع خبری چهارشنبه گزارش داده‌اند آمریکا رژیم صهیونیستی را برای کاهش روابط با چین تحت فشار قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 27
کد خبر: ۵۶۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری چهارشنبه گزارش داده‌اند دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، رژیم صهیونیستی را برای کاهش روابط با چین تحت فشار قرار داده است.

 

پایگاه آکسیوس گزارش داده «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در دیداری که دوشنبه با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیت‌المقدس داشت خواستار کاهش بیشتر روابط تل‌آیو با پکن و محدود کردن سرمایه‌گذاری‌های چین در فلسطین اشغالی شده است.

 

مقام‌های اسرائیلی و آمریکایی گفته‌اند دلیل این درخواست پامپئو، توافق جدید ایران و چین برای همکاری‌های راهبردی بوده است.

 

طبق نوشته پایگاه آکسیوس، دولت ترامپ از دو سال پیش در حال لابی‌گری با اسرائیل برای کاستن از روابطش با چین است. تا به این حال این تلاش‌ها موفقیت چندانی نداشته‌اند.

 

این رسانه نوشته بسیاری از مقام‌های دولت ترامپ از این موضع رژیم اسرائیل احساس ناخرسندی می‌کنند.

 

ارتقاء روابط با چین و تقویت همکاری‌های تجاری و سرمایه‌گذاری میان پکن-تل‌آویو یکی از محورهای اصلی سیاست خارجی نتانیاهو طی دهه گذشته بوده است.

 

مقام‌های آمریکایی گفته‌اند پامپئو در دیدارش با نتانیاهو به چندین نگرانی آمریکا درباره چین اشاره کرده است.

 

آمریکا از رژیم صهیونیستی خواستار تفاهم‌نامه‌ای با واشنگتن درباره اینترنت نسل پنج امضا کرده و شرکت‌های چینی را از ورود به پروژه‌های زیرساختی در این زمینه منع کند.

 

مذاکرات میان آمریکا و رژیم صهیونیستی در این زمینه پیشرفت‌هایی داشته‌اند، اما اسرائیلی‌ها در تلاشند به منظور جلوگیری از ایجاد بحران در روابط خودشان با چین، لحن خودشان را نرم‌تر کنند.

 

آمریکا علاوه بر این از رژیم صهیونیستی خواسته ساز و کارهای نظارتی خود روی سرمایه‌گذاری‌های چین در فلسطین اشغالی را تقویت کرده و ارتقاء دهد.

 

واشنگتن از این موضوع که شرکت‌های تحت مالکیت چین قادر به رقابت برای ورود به پروژه‌های زیرساختی در فلسطین اشغالی هستند خشنود نیستند.

 

«برایان هوک»، نماینده مستعفی دولت آمریکا در امور ایران از جمله مقام‌های حاضر در دیدار میان پامپئو و نتانیاهو بوده است.

 

او در مصاحبه با آکسیوس می‌گوید آمریکا در این دیدار تأکید کرده حمایت چین از اتمام محدودیت‌های تسلیحاتی ایران و توافقش برای همکاری راهبردی با این کشور باید محاسبات اسرائیل درباره پکن را تغییر دهد.

 

هوک گفت: «چین، با ایران روی هم ریخته است. به نظر ما مهم است اجازه ندهیم چین خدا و خرما را با هم داشته باشد. آنها نمی‌توانند ایرانی که مرگ بر اسرائیل می‌گوید را تقویت کنند و همزمان رابطه تجاری معمولی با اسرائیل داشته باشند.»

 

مقام آمریکایی اضافه کرد: «ما این را به صراحت گفتیم. اطمینان دارم اسرائیل تصمیم درست را درباره چین خواهد گرفت.»/ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار