جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

تلاش آمریکا درباره بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل نافرجام است

حزب موتلفه اسلامی در بیانیه‌ای فشار آمریکا به سازمان ملل برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران را نافرجام و مضحک دانست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 27
کد خبر: ۵۶۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر حزب موتلفه اسلامی به مناسبت فشار آمریکا به سازمان ملل برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران بیانیه‌ای منتشر کرد.

 

متن بیانیه به شرح زیر است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

پس از ناکامی اخیر دولت دونالد ترامپ در تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت سازمان ملل به منظور تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران، از تصمیم این کشور برای بازگشت خودکار تحریم‌ها خبر داد.

 

واشنگتن پیش‌تر در تصویب قطعنامه تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران شکست خورد و حالا در حالی در تلاش برای بازگرداندن تمامی تحریم‌ها علیه تهران است که دو سال پیش از توافق برجام خارج شده بود.

 

برهمگان روشن است که «مکانیسم بازگشت خودکار را کشوری می‌تواند فعال کند که جزو طرف‌های برجام باشد. ایالات متحده طرف برجام نیست، چون از این توافق خارج شده و پر واضح است که مکانیسم بازگشت خودکار تحریم‌ها وجود ندارد.»

 

شکست قطعنامه ضدایرانی ایالات متحده آمریکا در شورای امنیت دوباره نشان داد که یکجانبه‌گرایی هیچ جایگاهی ندارد و رفتار سلطه‌جویانه موفق نخواهد شد.

 

آمریکا با خروج از برجام حق فعال کردن این مکانیزم را از دست داده است و نمی‌تواند خواستار بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران شود.

 

آمریکا طرف مشارکت‌کننده در برجام نیست و نمی‌تواند از روند بازگشت تحریم‌ها علیه ایران که در قطعنامه 2231 به آن اشاره شده استفاده کند.

 

ایران خواستار حفظ مرجعیت و استقلال شورای امنیت سازمان ملل می‌باشد و از تمامی اعضای این شورا می‌خواهد از انجام اقداماتی که تنها اختلافات در شورا را تعمیق می‌کنند یا بر کار آن اثرات مضر دارند خودداری کنند.

 

حزب موتلفه اسلامی نیز بیانیه آمریکا درخصوص بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را مضحک و نافرجام دانسته و هشدار می‌دهد چنین اقدامی هیچ پایه و اساس قانونی یا سیاسی نداشته و مایه تأسف است که برداشتن چنین گامی غیرمسئولانه از سوی آمریکا به ایجاد بحرانی جدی در شورای امنیت سازمان ملل منجر خواهد شد.»

 

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار