سازمان ملل: نزدیک به ۶ میلیون فلسطینی برای دریافت کمک‌های بشردوستانه ثبت نام کرده اند-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

سازمان ملل: نزدیک به ۶ میلیون فلسطینی برای دریافت کمک‌های بشردوستانه ثبت نام کرده اند

سازمان ملل متحد اعلام کرد:نزدیک به ۶ میلیون فلسطینی برای خدمات و کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل ثبت نام کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 28
کد خبر: ۲۶۱۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پارلمان رژیم صهیونیستی این هفته در حال بررسی دو لایحه است که می‌تواند به طور قابل توجهی فعالیت‌های آژانس امدادرسانی سازمان ملل به فلسطینیان (آنروا) در سرزمین‌های اشغالی توسط اسرائیل را محدود کند. این در حالی است سازمان ملل اعلام کرده بحران، غزه را به یک جهنم تبدیل کرده و کل جمعیت شمال غزه در معرض خطر مرگ قرار دارند.

سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی اعلام کرد اگر این لوایح در کنست، پارلمان اسرائیل تصویب شود، تحویل غذا، سرپناه و مراقبت‌های بهداشتی «توقف می‌شود» و افزود که ۶۰۰ هزار کودک در غزه «تن‌ها نهادی را که قادر به شروع مجدد آموزش است از دست خواهند داد و این امر سرنوشت یک نسل را به خطر می‌اندازد.»

به گفته سازمان ملل، قانون پیشنهادی همچنین منجر به توقف از خدمات سلامتی، آموزشی و اجتماعی در کرانه باختری اشغالی از جمله بیت المقدس شرقی خواهد شد.

رژیم اسرائیل مدعی شده است که برخی از کارمندان آنروا به جنبش حماس وابسته هستند. پس از تحقیقات دفتر خدمات نظارتی سازمان ملل (OIOS) در این خصوص، سازمان ملل در ماه اوت اعلام کرد که ۹ نفر از کارمندان آنروا اخراج خواهند شد، زیرا ممکن است در عملیات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ علیه اسرائیل دست داشته باشند.

این دفتر افزود که قادر به تایید مستقل اطلاعات مورد استفاده اسرائیل برای حمایت از این اتهامات نیست. در طول تحقیقات، چندین کشور کمک مالی به آنروا را به حالت تعلیق درآوردند. در حالی که بیشتر کشور‌ها از آن زمان بودجه خود را برای آنروا را احیا کرده اند، آمریکا این کار را نکرده است.

کانادا، استرالیا، فرانسه، آلمان، ژاپن و کره جنوبی در نامه‌ای مشترک نسبت به ممنوعیت احتمالی آنروا ابراز «نگرانی شدید» کردند.

در این نامه آمده است: «آنروا کمک‌های بشردوستانه ضروری و حیاتی و خدمات اساسی را به آوارگان فلسطینی در غزه، بیت‌المقدس شرقی، کرانه باختری و در سراسر منطقه ارائه می‌کند. بدون این آژانس، ارائه چنین کمک‌ها و خدماتی، از جمله آموزش، مراقبت‌های سلامتی، و توزیع سوخت در غزه و کرانه باختری، به شدت با مشکل مواحه خواهد شد و عواقب ویران‌کننده‌ای بر وضعیت بشردوستانه بحرانی و به‌سرعت رو به وخامت، به‌ویژه در شمال غزه خواهد داشت.»

آمریکا همچنین نسبت به تأثیر این قانون پیشنهادی ابراز نگرانی کرده است.

در حالی که این اقدام خدمات آنروا را در سرزمین‌های اشغالی فلسطین که بر ۲.۵ میلیون نفر تأثیر می‌گذارد، قطع می‌کند در حالیکه این آژانس از میلیون‌ها پناهنده فلسطینی دیگر در پنج نقطه در سراسر خاورمیانه حمایت می‌کند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار