اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش

ترامپ رسما نامزدی جمهوری خواهان را پذیرفت

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در اختتامیه کنوانسیون حزب ملی جمهوری خواه، رسما نامزدی این حزب را برای انتخابات ریاست جمهوری پذیرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از اسکای نیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در اختتامیه کنوانسیون حزب ملی جمهوری خواه، رسما نامزدی این حزب برای دومین بار  پذیرفت.

ترامپ در گردهمایی ملی جمهوری خواهان در یک سخنرانی در کاخ سفید مدعی شد: وقتی من روی کار آمدم خاور میانه در آشوب بود. داعش در حال یکه تازی بود و ایران داشت قدرت می‌گرفت و هیچ پایانی برای جنگ افغانستان متصور نبود.

او همچنین با تکرار ادعا‌های بی اساس خود درباره به شهادت رساندن سردار سلیمانی گفت: ما توانستیم دولت خلافت به سرکردگی ابوبکر بغدادی را از بین برده و تروریست قاسم سلیمانی را کشتیم.

او در ادامه اظهارات بی اساس خود گفت: بایدن با قتل سلیمانی مخالفت کرد و با مسأله صعود چین به عنوان امری مثبت نگریست.

او گفت: ما مفتخریم که پیشرفتی فوق العاده را با همدیگر در طول چهار سال گذشته بدست آوردیم. با افتخار من نامزدی حزب جمهوری خواه رابرای ورود به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قبول می‌کنم.

رئیس جمهور کنونی آمریکا همچنین گفت: در دوره آتی، اقتصادی جدید را پایه ریزی کرده و سطح رفاه را برای آمریکایی‌ها بالا خواهیم برد. در دوره آتی ما به دفاع از آمریکا ادامه داده و با تمامی تهدید‌ها مقابله خواهیم کرد.

او در ادامه افزود: ملت ما موفق شد اهداف را محقق کند؛ اما همچنان با خطراتی روبروست و این، مهمترین انتخابات در تاریخ ما به حساب می‌آید.

دونالد ترامپ گفت: این انتخابات مشخص خواهد کرد آیا ما از رؤیای آمریکایی‌ها حمایت خواهیم کرد و یا دستور‌های سوسیالیستی را بکار خواهیم بست. افرادی هستند که به آمریکا به مانند ملتی آزاد نگاه نمی‌کنند؛ به خصوص آنکه به ما به عنوان ملتی شرور می‌نگرند.

ترامپ همچنین گفت: جو بایدن اقدام به بستن پیمان‌های خارجی کرد و آمریکایی‌ها را برای نبرد در جنگ‌هایی بی پایان فرستاد.

او در ادامه تصریح کرد: برای نخستین بار در ۲۰ سال گذشته، شرکای ما در ناتوبا پرداخت ۱۳۰ میلیارد دلار به ناتو موافقت کردند. من به پیمان اقلیمی (پاریس) پایان دادم و استقلال منابع انرژی آمریکا را تأمین کردم. ما ظرف سه سال قوی‌ترین اقتصاد را در تاریخ جهان ایجاد کردیم.

دونالد همچنین با اشاره به جنگ تجاری چین گفت: از من می‌خواهند که با چین برخورد نکنم؛ اما من سخت‌ترین تصمیم‌ها را در تاریخ کشورمان در خصوص چین گرفتم.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار