جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است

ما اطلاعی از ادعای آمریکا علیه ایران نداریم

سخنگوی وزارت خارجه آفریقای جنوبی در واکنش به ادعای رسانه های آمریکایی علیه ایران عنوان داشت که این موضوع موجب شگفتی «پرتوریا» شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۸۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر «لونگا نگکنگلله» (Lunga Ngqengelele) سخنگوی وزارت خارجه آفریقای جنوبی در واکنش به گزارش ادعایی پولیتکیو مبنی بر اینکه ایران قصد ترور سفیر آمریکا در آفریقای جنوبی را داشته گفت: این گزارش موجب شگفتی پروتوریا شد.

 

وی در ادامه افزود: ما امروز صبح از این موضوع مطلع شدیم و اطلاعی از این ادعا نداریم.

 

پولیتیکو مدعی شده که ایران برای گرفتن انتقام ترور سردار قاسم سلیمانی، قصد داشته در ابتدای سال جاری سفیر آمریکا در آفریقای جنوبی را ترور کند.

 

در پاسخ به این ادعا پیش از ظهر امروز نیز، «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران،ضمن رد اتهامات مطروحه در این گزارش، به مقام‌های آمریکایی توصیه کرد از توسل به روش‌های تکراری و پوسیده ضد ایرانی در صحنه بین‌المللی دست بردارند.

 

خطیب زاده در ادامه اظهار داشت: اظهارات بی اساس و بی‌پایه‌ای از این دست بخشی از کارزار ضداطلاعاتی دولت ترامپ بر علیه ایران است. تمسک رژیم ایالات متحده به اتهام‌زنی و دروغ‌پردازی ضدایرانی در آستانه انتخابات ریاست‌ جمهوری آمریکا و همزمان با فشارهای این رژیم برای سوءاستفاده از ساز و کارهای شورای امنیت سازمان ملل متحد با هدف افزایش فشار بر مردم ایران امری قابل پیش‌بینی بود، با این حال چنین اقدامات و خبرسازی‌هایی که احتمالا در آینده نیز ادامه خواهد یافت، قطعا بی‌نتیجه خواهد ماند و به فهرست بلند ناکامی‌های مداوم واشنگتن در تقابل با جمهوری اسلامی ایران خواهد افزود.

 

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی کشورمان در پایان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همانگونه که بارها اعلام کرده است پیگیری حقوقی بین‌المللی در ارتباط با ترور مجرمانه و بزدلانه سردار سلیمانی را در تمامی سطوح ادامه خواهد داد و این اقدام تروریستی را نه می‌بخشد و نه فراموش می‌کند.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر