پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

ارزش سهام عدالت امروز دوشنبه ۱۰ شهریور

ارزش سهام عدالت امروز دوشنبه ۱۰ شهریور ارزش سهام عدالت امروز دوشنبه ۱۰ شهریور اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۶۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس اعلام  ارزش سهام عدالت امروز دوشنبه ۱۰ شهریور روند نزولی شاخص بورس در دو هفته اخیر روی ارزش سهام عدالت نیز تاثیر گذاشت و باعث شد ارزش این سهام نسبت به سه هفته گذشته، حدود سه میلیون تومان کاهش یابد.


پس از آزادسازی سهام عدالت، مشمولان این سهام که روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند، می‌توانند با مراجعه به سامانه www.sahamedalat.ir ارزش واقعی سهام و جزییات دارایی خود را مشاهده کنند.

 

بر این اساس و طبق آخرین به روز رسانی گزارش دارایی که مربوط به تاریخ چهارم شهریور است، ارزش واقعی سهام عدالت با ارزش اولیه ۴۹۲ هزار تومان کمی بیشتر از ۱۴میلیون و ۸۰۰هزار تومان است. درحالی که ارزش این سهام در تاریخ ۱۳ مردادماه، کمی بیش تر از ۱۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بوده است.

 

این درحالی است که برخی معتقدند نمی‌توان نقش فشار فروش سهام عدالت را در ریزش بازار نادیده گرفت، زیرا اواخر مرداد ماه بود که کارگزاری‌ها حجم عظیمی از سفارش‌های ثبت شده سهام عدالت را ناگهان و به صورت یکجا در بازار عرضه کردند و این کار باعث ترس سهامداران دیگر و تبدیل صف خرید سهم‌ها به صف فروش شد.

 

اتفاقی که باعث شد مسئولان تصمیم بگیرند برای حمایت از بازار سرمایه و حقوق سهامداران، فروش سهام عدالت را بلوکی کنند و از ۲۸ مردادماه فروش سهام عدالت به صورت بلوکی با نماد ۲ در بورس انجام می‌شود.

منبع: اقتصاد نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار