قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است

واکنش رئیس‌دفتر رئیس جمهور به اظهارات پمپئو

رئیس دفتر رئیس جمهور به اظهارات اخیر وزیر خارجه آمریکا که اعضای شورای امنیت را در صورت تبعیت نکردن از آمریکا به تحریم تهدید کرده بود، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۷۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمود واعظی با اشاره به اظهارات اخیر پمپئو اظهارداشت: دولت آمریکا متاثر از رویکرد افراطی و اراده رژیم صهیونیستی، تصمیماتی می‌گیرد که کاملا غیرحقوقی و غیرمنطقی است لذا نمی‌تواند حتی به مبانی ظاهری حقوقی این تصمیمات نیز پایبند باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه استفاده از مکانیزم ماشه سازوکاری در درون برجام است، خاطرنشان کرد: دولت آمریکا در رفتاری غیرمنطقی، رسما از برجام خارج شده و روشن است که دیگر امکان استفاده از سازوکارهای درون این توافقنامه را ندارد.

 

رئیس دفتر رئیس‌جمهور افزود:‌ البته دولتمردان آمریکا امروز دریافته‌اند که چه اشتباه بزرگی را در خروج از برجام مرتکب شده‌اند و حالا برای پوشاندن این اشتباه، دست به حرکت‌های مذبوحانه و خالی از هر گونه مبنای حقوقی و قانونی می‌زنند. آنها پس از خروج چندین مرتبه این رویکرد را آزمایش کرده‌اند و هربار به شکل کاملا کم‌نظیری در تاریخ بین‌الملل با مخالفت جهانی مواجه شده‌اند.

 

این عضو دولت تدبیر و امید، سیاست‌های یکجانبه‌گرایانه آمریکا را زمینه‌ساز انزوای این کشور در جهان دانست و اذعان داشت:‌ اینکه آمریکایی‌ها که داعیه رهبری جهان را دارند،دچار چنین انزوایی شده‌اند، در حقیقت نشان‌دهنده حقانیت موضع و قانونمند بودن رفتار ایران است.

 

واعظی در پایان خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها حق استفاده از مکانیزم‌های درون برجام را ندارند و به همین دلیل، اقدام اخیر آنها در شورای امنیت به هیچ وجه موفق نخواهد شد، چرا که همه اعضا و جامعه جهانی با آن مخالفند.

 

وی افزود: تهدید علنی به تحریم کشورهایی که با آمریکا مخالفت کنند و همراهی نکنند، یک بدعت خطرناک در نظام بین الملل و شورای امنیت است./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار