نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

تمدید ثبت و اصلاح کتب درسی در سامانه سناد تا پایان هفته

تمدید ثبت و اصلاح کتب درسی در سامانه سناد تا پایان هفته معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: هنوز ۷۰۰ هزار دانش آموز موفق به ثبت سفارش در سامانه نشده اند و تا پایان هفته این زمان تمدید شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۷۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر اسدالله مرتضایی معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی درباره آخرین وضعیت توزیع کتب درسی در شبکه خبر اظهار کرد: توزیع کتاب‌ها ی درسی از مدرسه به دانش‌آموزان از ۲۵ مرداد شروع شده و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد. تا امروز اکثریت دانش‌آموزان ثبت سفارش کردند و کتاب‌ها در مرحله توزیع مدرسه‌ای قرار دارد.

 

وی ادامه داد: هنوز ۷۰۰ هزار دانش آموز موفق به ثبت سفارش در سامانه نشده اند و تا پایان هفته این زمان تمدید شد. درخواستمان این است که اگر خانواده‌ها کتاب درسی را ثبت‌نام نکردند یا نیاز به اصلاح سفارش دارند، هر چه سریع‌تر اقدام کنند.

 

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: دانش آموزانی که از فرایند ثبت کتاب درسی جا مانده اند بیشتر دانش آموزان پایه اول ابتدایی هستند که ۲۷۰ هزار نفر از ۷۰۰ هزار نفر را شامل می شوند و در رده بعدی ورودی پایه های هفتم و دهم هستند که به خاطر تأخیر در زمان اعلام آزمون‌ها، جاماندند که در این روزها در حال ثبت‌نام هستند.

 

وی تاکید کرد دانش‌آموزانی که به دلیل تغییر رشته، تغییر محل زندگی و تغییر محل تحصیل به اصلاح سفارش اقدام می‌کنند تا پایان این هفته مهلت دارند.

 

وی درباره سفارش تک جلد کتاب درسی نیز اظهار کرد: معلمان می‌توانند از همین اکنون اقدام کنند ولی این امکان برای داوطلبان فراهم می‌شود البته برای کتاب‌هایی هست که تغییرات داشته است.

 

امروز در گزارش امروز آخرین مهلت ثبت‌نام کتاب‌های درسی / بلاتکلیفی دانش‌آموزانی که در مدارس ثبت‌نام نکرده‌اند به این مهم پرداخت که به نظر می رسد بسیاری از دانش آموزان تا پایان امروز که پیشتر آخرین زمان ثبت نام کتب درسی بود موفق به ثبت کتاب درسی نشوند.

 

مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار