آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است سردار نقدی: آمریکا و اسرائیل در غزه شکست تمدنی خوردند سیاست اقتصادی مجلس: واردات هوشمند و حفاظت از منابع آب

200 امضا پای نامه شکایت نمایندگان از زنگنه به قوه قضائیه

نماینده مردم نجف آباد در مجلس گفت: تعداد امضاهای شکایت نمایندگان از وزیر نفت به قوه قضائیه به 200 عدد رسیده و بنا داریم این شکایت‌نامه را حضورا به رئیس قوه قضائیه تقدیم کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۵ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 01
کد خبر: ۵۷۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: تعداد امضاهای شکایت نمایندگان از وزیر نفت به قوه قضائیه به 200 عدد رسیده است.

 

وی افزود: همچنین تعداد امضاهای نامه نمایندگان به رئیس قوه قضائیه در باره اجرای قانون اعاده اموال نامشروع نمایندگان نیز به 200 عدد رسیده و هر دو این نامه‌ها به رئیس قوه قضائیه تقدیم خواهد شد.

 

نماینده مردم نجف آباد در مجلس اظهار داشت: ما بنا داریم تا این دو نامه را حضورا به رئیس دستگاه قضا تقدیم کنیم و اقدامات مقدماتی برای گرفتن وقت برای این منظور انجام می‌شود.

 

ابوترابی خاطرنشان کرد: بنده به همراه آقایان علی اکبر کریمی و احمد علیرضابیگی، مالک شریعتی و تعداد دیگری از نمایندگان حضورا با رئیس قوه قضائیه نشست خواهیم داشت و این دو نامه را به آیت‌الله رئیسی تقدیم خواهیم کرد.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار