حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

عربستان: موضع ما در قبال فلسطین هیچ تغییری نکرده است

وزیر خارجه عربستان اعلام کرد موافقت با عبور هواپیماها از امارات و به مقصد این کشور با استفاده از حریم هوایی عربستان، در مواضع ریاض در قبال قضیه فلسطین تغییر ایجاد نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 02
کد خبر: ۵۷۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان امروز گفت: عربستان تمام تلاش‌‌هایی که هدف از آن برقراری صلح عادلانه و پایدار بر اساس ابتکار صلح عربی است، ارج می نهد.

 

وزیر خارجه سعودی در اولین واکنش به توافقنامه سازش بین امارات و رژیم اسرائیل گفته بود: "عربستان متعهد به صلح براساس طرح صلح عربی است"

 

‎وزیر خارجه سعودی تصریح کرد: عربستان بر تعهد خود به صلح به عنوان گزینه‌ای راهبردی با اتکا به طرح صلح عربی و مصوبات بین المللی تاکید می کند.

 

طرح سازش عربی را ملک عبدالله شاه سابق سعودی در کنفرانس سران عرب در سال 2002 میلادی در بیروت با هداف تشکیل یک کشور فلسطینی با مرزهای به رسمیت شناخته در قالب مرزهای اشغالی سال 1967 میلادی و بازگشت پناهندگان فلسطینی و عقب نشینی رژیم اسرائیل از بلندیهای اشغالی جولان سوریه در مقابل به رسمیت شناختن این رژیم از سوی کشورهای عربی و عادی سازی روابط با آن مطرح کرد.

 

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار