نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد

عربستان: موضع ما در قبال فلسطین هیچ تغییری نکرده است

وزیر خارجه عربستان اعلام کرد موافقت با عبور هواپیماها از امارات و به مقصد این کشور با استفاده از حریم هوایی عربستان، در مواضع ریاض در قبال قضیه فلسطین تغییر ایجاد نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 02
کد خبر: ۵۷۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان امروز گفت: عربستان تمام تلاش‌‌هایی که هدف از آن برقراری صلح عادلانه و پایدار بر اساس ابتکار صلح عربی است، ارج می نهد.

 

وزیر خارجه سعودی در اولین واکنش به توافقنامه سازش بین امارات و رژیم اسرائیل گفته بود: "عربستان متعهد به صلح براساس طرح صلح عربی است"

 

‎وزیر خارجه سعودی تصریح کرد: عربستان بر تعهد خود به صلح به عنوان گزینه‌ای راهبردی با اتکا به طرح صلح عربی و مصوبات بین المللی تاکید می کند.

 

طرح سازش عربی را ملک عبدالله شاه سابق سعودی در کنفرانس سران عرب در سال 2002 میلادی در بیروت با هداف تشکیل یک کشور فلسطینی با مرزهای به رسمیت شناخته در قالب مرزهای اشغالی سال 1967 میلادی و بازگشت پناهندگان فلسطینی و عقب نشینی رژیم اسرائیل از بلندیهای اشغالی جولان سوریه در مقابل به رسمیت شناختن این رژیم از سوی کشورهای عربی و عادی سازی روابط با آن مطرح کرد.

 

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار