سارا سندرز: اون به من چشمک زد، ترامپ گفت فداکاری کن!-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

سارا سندرز: اون به من چشمک زد، ترامپ گفت فداکاری کن!

سندرز در مورد زمان مذاکرات میان دونالد ترامپ و کیم جونگ اون در سنگاپور که در آن به موضوع ورزش از جمله ورزش زنان پرداخته شد نوشته است: متوجه شدم کیم جونگ اون به من خیره شده است. ما تماس چشمی مستقیم پیدا کردیم، کیم سرش را تکان داد و به نظر رسید که به من چشمک زد. من تعجب کردم. سریعا پایین را نگاه کرده و یادداشت برداری را ادامه دادم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 02
کد خبر: ۵۷۳۸۶

به گزارش راهبرد معاصر بر طبق محتوای کتاب خاطرات سارا سندرز، دبیر مطبوعاتی سابق دولت ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پس از اطلاع از چشمک کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی به او گفته است: "کیم جونگ اون دلش پیش تو گیر کرده است. او قطعا دلش پیش تو گیر کرده است! " تو باید به کره شمالی بروی و به خاطر ما فداکاری کنی"!

 

این کتاب تحت عنوان "حرف زدن برای خودم" قرار است روز سه شنبه آینده روانه بازار شود، اما گاردین نسخه‌ای از آن را به دست آورده است. این کتاب بیشتر از آنکه محتوایی افشاگرانه از جانب یک کارمند سابق کاخ سفید یا دارای لحن تند از جانب یک عضو متخاصم خانواده ترامپ باشد، بیشتر یک مدیحه سرایی برای رئیس جمهور آمریکا از جانب یک حامی وفادار به او است؛ کتابی که زیر عنوانش این است: "ایمان، آزادی و جنگیدن برای زندگی‌هایمان در داخل کاخ سفید ترامپ".

 

سندرز عضو یک خانواده سرشناس جمهوریخواه و پدرش مایک هاکبی، نامزد ریاست جمهوری در سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۶ بود و بر اساس گزارش‌ها چشم به نامزدی برای فرمانداری آرکانزاس دارد.

 

سندرز با این حال یک سری رفتار‌های زن ستیزانه و بی نزاکت رئیس جمهور و دستیاران ارشدش را که می‌تواند مایه نارضایتی دستیاران کمپین ترامپ به ویژه با عقب ماندن این رئیس جمهور آمریکا از جو بایدن در میان گروه رای دهندگان زن در نظرسنجی‌ها شود، شرح داده و جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق دولت او را هم هدف افشاگری قرار داده است.

 

سندرز در مورد زمان مذاکرات میان دونالد ترامپ و کیم جونگ اون در سنگاپور که در آن به موضوع ورزش از جمله ورزش زنان پرداخته شد نوشته است: متوجه شدم کیم جونگ اون به من خیره شده است. ما تماس چشمی مستقیم پیدا کردیم، کیم سرش را تکان داد و به نظر رسید که به من چشمک زد. من تعجب کردم. سریعا پایین را نگاه کرده و یادداشت برداری را ادامه دادم.

 

او ادامه داده است: من فقط به این فکر کردم که الان چه اتفاقی افتاد؟ مطمئنا کیم جونگ اون فقط یک توجه ساده به من نکرد.

سندرز در ادامه در لیموزین ریاست جمهوری و در مسیر فرودگاه این ماجرا را به ترامپ و جان کلی، رئیس دفتر وقتش تعریف می‌کند، ترامپ می‌گوید: کیم جونگ اون دلش پیش تو گیر کرده است! او قطعا دلش پیش تو گیر کرده است.

 

سندرز که یک مسیحی سرسخت بوده و در سراسر کتابش به مذهبش پرداخته توضیح بیشتری درباره این صحبت ترامپ نداده و نوشته است: به ترامپ گفتم منظورش این نبوده و تاکید کردم که قربان لطفا بس کنید".

 

جان کلی از رئیس جمهور پشتیبانی کرده و ترامپ به شوخی گفت: خب سارا این مساله را حل می‌کند. تو به کره شمالی می‌روی و برای تیم فداکاری می‌کنی. شوهر و بچه‌های تو دلشان برای تو تنگ خواهد شد، اما تو تبدیل به یک قهرمان برای کشورت خواهی شد.

 

به نوشته سندرز، ترامپ و کلی در ادامه "خنده سر دادند" و خودرو به رفتن ادامه داد.

ترامپ و کیم جونگ اون تا کنون سه بار در سنگاپور، هانوی و همچنین منطقه‌ای غیرنظامی در مرز دو کره با یکدیگر دیدار داشته‌اند. او نتوانسته کیم جونگ اون را در خصوص دست برداشتن از برنامه تسلیحات هسته‌ای خود متقاعد کند؛ چیزی که به گفته سندرز نیاز به یک "معجزه" دارد.

 

سندرز به توضیحی در خصوص جوانب دیگری از سیاست ترامپ در قبال کره شمالی از جمله تعاملاتش با دنیس رادمن، بسکتبالیست مشهور آمریکایی که دوست صمیمی کیم جونگ اون است و همچنین آزادی سه آمریکایی زندانی در پیونگ یانگ در ماه مه ۲۰۱۸ پرداخته است. او صحبتی از اوتو وارمبیر، دانشجوی آمریکایی اهل اوهایو که قبل از بازگردانده شدن به آمریکا در حالت کما در ژوئن ۲۰۱۷ در کره شمالی زندانی بود، نکرده است.

 

فرارو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده