دِیلی کالر: ذخایر تسلیحاتی آمریکا ته کشیده است تهدید یک خاخام ارشد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد حذف بند ۲۱ طرح ترامپ در مورد عدم الحاق کرانه باختری با إعمال فشار نتانیاهو اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد

کاخ سفید: ترامپ تصمیم‌گیر نهایی درباره ایران است

سخنگوی کاخ سفید مدعی است گزارش‌های منتشر شده مبنی بر وجود اختلاف نظر میان مقام‌های ارشد دولت آمریکا در قبال ایران نادرست است و نهایتا ترامپ است که در این مورد تصمیم می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۴۱۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، همزمان با انتشار گزارش‌های متعدد درباره وجود اختلاف نظر میان اعضای ارشد دولت آمریکا در مورد سیاست این کشور در قبال ایران، «سارا سندرز» سخنگوی کاخ سفید روز پنج‌شنبه با تکذیب وجود چنین اختلافی، عنوان کرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تصمیم‌گیرنده نهایی است.

سندرز که با شبکه «فاکس نیوز» گفت‌وگو می‌کرد، در مورد این گزارش‌ها گفت: «رئیس‌جمهور دیروز هم به این مسئله پرداخت. شکافی وجود ندارد، اطلاعات زیادی وجود دارد، اما نهایتا یک دستور کار و یک تصمیم‌گیر وجود دارد و آن هم رئیس‌جمهور ترامپ است. او کسی که منتخب مردم آمریکاست و اطلاعات و راهنمایی‌های کل تیم امنیت ملی خود را دریافت می‌کند و بعد تصمیم می‌گیرد که چه چیزی امن‌ترین و بهترین چیز برای مردم آمریکاست.»

وی افزود: «به همین سادگی. خوب است که افرادی با پیشینه‌های متفاوت و دیدگاه‌های مختلف اطلاعات را ارائه کنند. دقیقا به همین دلیل است که رئیس‌جمهور این تیم را دور هم جمع کرده است. او اطلاعات را دریافت می‌کند و آن‌ها می‌توانند به او مشاوره بدهد. ما این اطلاعات را از منابع مختلف اطلاعاتی دریافت می‌کنیم و نهایتا رئیس‌جمهور کسی است که تصمیم نهایی را می‌گیرد.»

سخنگوی دولت آمریکا پس از این مصاحبه، در جمع خبرنگاران حاضر در کاخ سفید هم حاضر شد و به برخی از سوالات آن‌ها از جمله در ارتباط با ایران پاسخ داد. وی در مورد سفر رئیس‌جمهور سوئیس به واشنگتن که برخی منابع آن را به میانجیگری میان واشنگتن و تهران نسبت داده‌اند، گفت آمریکا به سیاست «فشار حداکثری» به ایران ادامه می‌دهد و خواهان تغییر رفتار ایران است.

چند رسانه آمریکایی گزارش داده‌اند که مقام‌های ارشد دولت آمریکا از جمله «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید و «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا درباره نحوه مقابله با ایران اختلاف نظر دارند. روزنامه «واشنگتن‌پست» هم گزارش داده است که ترامپ از اینکه تیم امنیت ملی او به رهبری بولتون اقداماتی انجام داده‌اند که بوی تلاش برای جنگ‌افروزی از آن به مشام می‌رسد، ناخرسند است. روز گذشته حتی پایگاه «نشنال اینترست» گزارش داد که ممکن است ترامپ به همین دلیل بولتون را از دولت کنار بگذارد.

ترامپ در واکنش به این گزارش، با انتشار توییت‌هایی وجود اختلاف در دولتش در مورد ایران را تکذیب کرد و بار دیگر ابراز امیدواری کرد که ایران برای مذاکره با او تماس بگیرد.

منبع : فارس
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار