پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

وزیر انرژی آمریکا: ریاست جمهوری ترامپ خواست خدا بود

وزیر انرژی آمریکا: ریاست جمهوری ترامپ خواست خدا بود ریک پری که از مسیحیان اوانجلیست آمریکایی محسوب می شود در اظهار نظر قابل توجه مدعی شده است که تعیین ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، منطبق با خواست پروردگار بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 26
کد خبر: ۲۸۹۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دامنه اظهارات خودستایانه از دونالد ترامپ و تمسک به مفاهیم مذهبی پا را از کاخ سفید فراتر گذاشته و دامان وزیر انرژی آمریکا را نیز گرفته است.

 

به گزارش سی‌ان‌ان، ریک پری وزیر انرژی آمریکا که از مسیحیان اوانجلیست است، با بیان این‌که تصدی ریاست‌جمهوری آمریکا توسط «دونالد ترامپ» توسط خداوند مقرر شده بود، گفت: «از معتقدانی هستم که باور دارم خداوند همچنان در تمام جزئیات دولت ما نقشی فعالانه دارد. می‌دانید که نه باراک اوباما و نه ترامپ، بدون این‌که از جانب خداوند مقرر شود، به ریاست‌جمهوری نمی‌رسیدند».

 

وی ادامه داد، این‌که ترامپ وسیله خداوند روی زمین است به معنای آن نیست که وی انسان کاملی است.

 

این در حالی است که «سارا سندرز» سخنگوی سابق کاخ سفید نیز فوریه (بهمن) گذشته گفت، این خواست خداوند بود که ترامپ رئیس جمهور آمریکا شود و به همین دلیل او اینجاست.»

 

یک ماه بعد «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز گفت، این احتمال وجود دارد که خداوند دونالد ترامپ را رئیس جمهور کرده باشد تا او بتواند از اسرائیل مقابل ایران محافظت کند.

 

«پائولا وایت» کشیش شخصی ترامپ هم که اکنون مشاور امور مذهبی کاخ سفید است، ترامپ را فرستاده خداوند و کاخ سفید را ارض مقدس خوانده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار