محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است
امیر حاتمی

برنامه دفاعی را طبق بیانیه گام دوم رهبر انقلاب بازنگری می‌کنیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه جوانگرایی جزء ذات نیروهای مسلح است، گفت: برنامه های دفاعی را طبق بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب بازنگری می کنیم. .
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 01
کد خبر: ۵۷۴۰
به گزارش راهبرد معاصر ، امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در خصوص برنامه‌ریزی‌های انجام شده در وزارت دفاع مبنی بر محقق شدن بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: وقتی به اقدام‌های صورت گرفته نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که گام دوم را شروع کرده‌ایم. الحمدالله حوزه دفاع در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب پیشتاز بوده است و جهت ما در همین جهت است و به گام دوم انقلاب امیدواریم.

وزیر دفاع خاطر نشان کرد: در وزارت دفاع در همین چهارچوب اخلاق و معنویت که رهبر انقلاب در بیانیه خود اشاره کردند حرکت می‌کنیم و حوزه های علم و پژوهش را توسعه می‌دهیم و با تمام قوا حرکت می‌کنیم.

حاتمی تصریح کرد: زاویه‌ای در برنامه‌های وزارت دفاع نسبت به بیانیه بسیار مهم رهبر انقلاب ندیدم و حتماً با تأکید بر بیانیه گام دوم انقلاب بار دیگر برنامه‌های خود را مرور می‌کنیم و برنامه های دفاعی را طبق بیانیه رهبری بازنگری می کنیم.

وی همچنین در خصوص جوان گرایی و میدان دادن به جوانان، عنوان کرد: وضعیت نیروهای مسلح ایجاب می کند که بیشترین استفاده را از نیروهای جوان کشور داشته باشند.

وزیر دفاع یادآور شد: ورود جوانان به نیروهای مسلح، ۱۸ سالگی و به همین تناسب خروج آنها در ۴۸ سالگی است، به نحوی که در دوره جوانی در نیروهای مسلح خدمت می کنند.

حاتمی در پایان گفت: در قوانین و مقررات این امکان را داریم که جوانان را که خاص تر هستند در مشاغل تخصصی و طراحی در صنایع دفاعی به کار گیری کنیم و مسیر نیروهای مسلح جوانگرایی است.

مهر

ارسال نظر
captcha