درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم
امیر حاتمی

برنامه دفاعی را طبق بیانیه گام دوم رهبر انقلاب بازنگری می‌کنیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه جوانگرایی جزء ذات نیروهای مسلح است، گفت: برنامه های دفاعی را طبق بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب بازنگری می کنیم. .
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 01
کد خبر: ۵۷۴۰
به گزارش راهبرد معاصر ، امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در خصوص برنامه‌ریزی‌های انجام شده در وزارت دفاع مبنی بر محقق شدن بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: وقتی به اقدام‌های صورت گرفته نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که گام دوم را شروع کرده‌ایم. الحمدالله حوزه دفاع در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب پیشتاز بوده است و جهت ما در همین جهت است و به گام دوم انقلاب امیدواریم.

وزیر دفاع خاطر نشان کرد: در وزارت دفاع در همین چهارچوب اخلاق و معنویت که رهبر انقلاب در بیانیه خود اشاره کردند حرکت می‌کنیم و حوزه های علم و پژوهش را توسعه می‌دهیم و با تمام قوا حرکت می‌کنیم.

حاتمی تصریح کرد: زاویه‌ای در برنامه‌های وزارت دفاع نسبت به بیانیه بسیار مهم رهبر انقلاب ندیدم و حتماً با تأکید بر بیانیه گام دوم انقلاب بار دیگر برنامه‌های خود را مرور می‌کنیم و برنامه های دفاعی را طبق بیانیه رهبری بازنگری می کنیم.

وی همچنین در خصوص جوان گرایی و میدان دادن به جوانان، عنوان کرد: وضعیت نیروهای مسلح ایجاب می کند که بیشترین استفاده را از نیروهای جوان کشور داشته باشند.

وزیر دفاع یادآور شد: ورود جوانان به نیروهای مسلح، ۱۸ سالگی و به همین تناسب خروج آنها در ۴۸ سالگی است، به نحوی که در دوره جوانی در نیروهای مسلح خدمت می کنند.

حاتمی در پایان گفت: در قوانین و مقررات این امکان را داریم که جوانان را که خاص تر هستند در مشاغل تخصصی و طراحی در صنایع دفاعی به کار گیری کنیم و مسیر نیروهای مسلح جوانگرایی است.

مهر

ارسال نظر