جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر

دیوان بین‌المللی کیفری به تحریم آمریکا واکنش نشان داد

دیوان بین‌المللی کیفری در بیانیه‌ای تحریم آمریکا علیه مقام‌های این سازمان بین‌المللی را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیوان بین‌المللی کیفری تحریم‌ دولت آمریکا علیه مقام‌های این دادگاه مستقر در شهر لاهه هلند را محکوم کرد.

 

دیوان بین‌المللی کیفری در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد: «امروز دولت ایالات متحده تحریم‌هایی را علیه دادستان دیوان بین‌المللی و یک مقام ارشد دفتر او اعلام کرد.»

 

دیوان بین‌المللی کیفری گفته این اقدام «بی‌سابقه و غیرقابل‌قبول» را رد می‌کند. در ادامه این بیانیه آمده است: «چنین اقداماتی تنها تلاش مشترک ما برای مبارزه با مصونیت در برابر جنایات عمومی را تضعیف می‌کند.»

 

دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» چهارشنبه یکی از دادستان‌های دیوان بین‌المللی کیفری که مقر آن در شهر لاهه هلند قرار دارد را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

 

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا در این باره گفت، «فاتو بنسودا» دادستان دادگاه لاهه و «فاکیسو موچوچوکو» رئیس بخش روابط و همکاری‌ها و حوزه‌های قضایی مورد تحریم آمریکا قرار گرفته‌اند.

 

پامپئو گفت علاوه بر این دو فرد، شماری دیگر از کارکنان این نهاد بین‌المللی با محدودیت دریافت روادید آمریکا مواجه خواهند شد.

 

«دونالد ترامپ» خرداد ماه سال جاری با امضای یک فرمان اجرایی مجوز اعمال تحریم علیه دیوان بین‌المللی کیفری را صادر کرد. 

 

رسانه‌ها در آن زمان گزارش دادند ترامپ این مجوز را به دلیل تحقیقات دیوان بین‌المللی کیفری درباره جرائم آمریکا در افغانستان اعمال کرده است. 

 

 فرمان اجرایی صادرشده از سوی ترامپ به وزیر خارجه آمریکا اجازه می‌دهد با مشورت وزیر خزانه‌داری دارایی‌های شماری از کارکنان دیوان بین‌المللی کیفری را که در تحقیقات از جنایات جنگی آمریکا در افغانستان نقش دارند مسدود کند.

 

«مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا در این باره گفته است: «تلاش‌های دیوان بین‌المللی کیفری برای تحقیق از سربازان آمریکایی انطباقی با قوانین بین‌المللی ندارد.»

 

دولت آمریکا پیش‌تر نیز شماری از کارکنان دیوان بین‌المللی کیفری را مورد تحریم قرار داده بود که با واکنش‌های منفی در دنیا روبه‌رو شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار