مجلس حق پخش مسابقات ورزشی را به رسمیت شناخت پزشکیان در دیدار با رهبر معظم انقلاب: مبارزه با فساد اساسی‌ترین کار ماست / به رهبر انقلاب قول می‌دهیم با تیم دولت همه دغدغه‌ها را رفع کنیم هیات پارلمانی ایران به لبنان سفر می‌کند پزشکیان: توصیه‌های رهبر انقلاب نصب العین مسئولان کشور است پزشکیان: هیچ‌گونه بارگذاری جمعیتی در تهران، البرز و قزوین صورت نگیرد رهبر معظم انقلاب: معیشت مردم مهمترین مسئله است/ برای انضباط بازار چاره‌اندیشی شود/ روحیه کار و تلاش را بر حالت «نه جنگ نه صلح» غلبه بدهیم توافق برای حذف شرکت‌های پیمانکاری و انعقاد قرارداد مستقیم نیرو‌های شرکتی دریادار سیاری: پرچم اقتدار جمهوری اسلامی در پهنه دریاها به اهتزاز درآمد مهران بهرامیان کیست؟ + ویدیو  وضعیت تعطیلی روز‌های پنجشنبه تا آخر تابستان اعلام شد  احتمال بررسی ۳ فوریتی خروج ایران از NPT در صحن مجلس شهادت پاسدار مدافع وطن در شهرضا پس از تحمل جراحات جنگ ۱۲ روزه عضو کمیسیون امنیت ملی: بستن تنگه هرمز و خروج از NPT در دست بررسی قرار دارد علم‌الهدی: هدف اصلی دشمن تضعیف وحدت و انسجام مردم است ابوترابی‌فرد: سفر رئیس‌جمهور به چین از روندهای برجسته دیپلماتیک بود
با حضور امیر صباحی فرد؛

سامانه‌های «معین ۴۰» و «پسیو ناصر ۴۰» رونمایی شد

سامانه راداری و کمک ناوبری معین ۴۰ و نیز سامانه راداری پسیو ناصر ۴۰، با حضور فرمانده پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 01
کد خبر: ۵۷۴۳
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی ارتش، با حضور امیر صباحی فرد، فرمانده پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص)، سامانه های راداری و کمک ناوبری «معین ۴۰» و «پسیو ناصر ۴۰ » در این قرارگاه رونمایی شد.

 «رادار ناصر۴۰»، یک سامانه راداری پسیو با قابلیت کشف اهداف در محیط شهری است که توسط سازمان جهاد خودکفایی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) و با همکاری معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری طراحی و تولید شده است. این سامانه قابلیت کشف و اهداف ریز پرنده و موشک‌های کروز را در محیط‌های شهری و پیرامون آن‌ها دارد.

«ناصر ۴۰» که تکنولوژی ساخت آن در منطقه کم نظیر است، در واقع به رادار غیر فعال و پنهان نیز مشهور است به عبارت دیگر هیچ یک از هواپیماها و نیز سامانه‌های جمع آوری اطلاعات دشمن، ​قادر به کشف این رادار نیستند.

بنا بر این گزارش، سامانه «کمک ناوبری معین ۴۰» نیز دومین دستاور قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) است؛ این سامانه یک کمک ناوبری هست که همه اطلاعات هواپیمای در حال پرواز را نه از خلبان، بلکه از خود سیستم هواپیما سوال می‌کند.

این سامانه که دارای برد بیش از ۴۰۰ کیلومتر است، با لحاظ کردن همه الزامات مربوط به سازمان بین المللی هوانوردی (ایکائو)، قابلیت بالایی در تعیین موقعیت جغرافیایی اهداف، امکان ارتفاع سنجی و زاویه سنجی دقیق و تبادل هدف و تبادل اطلاعات باسایر رادارهای کشوری را داراست و می‌تواند همزمان مورد بهره برداری نظامی و تجاری قرار گیرد.

فن آوری ساخت «سامانه های راداری ناصر۴۰ و کمک ناوبری معین ۴۰» صرفا در اختیار ۸ کشور پیشرفته جهان است و قرارگاه پدافند هوایی ارتش با تکیه به توانمندی داخلی و براساس نیازهای روز دفاع هوایی کشور این سامانه مهم را تولید و مورد استفاده قرار می‌دهد.
ارسال نظر
آخرین اخبار