کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ترامپ: مردم کارولینای شمالی باید دو بار رای دهند

رئیس جمهور آمریکا پیشنهاد داده است تا مردم ایالت کارولینای شمالی در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر دو بار رای بدهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۵۴

به نقل از رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا چهارشنبه گفت: مردم ایالت کارولینای شمالی باید در انتخابات نوامبر دو بار رای دهند، یک بار به صورت حضوری و دفعه دیگر به صورت پستی.

بر اساس این گزارش، درخواست ترامپ در حالی مطرح شده است که دو بار رای دادن بر اساس قوانین آمریکا جرم محسوب می شود.

 

ترامپ در مصاحبه‌ای با یک شبکه تلویزیونی کارولینای شمالی، در پاسخ به سئوالی درباره امنیت رای گیری به صورت پستی، تاکید کرد: به آنها اجازه بدهید یک بار به صورت حضوری و یک بار به صورت پستی رای بدهند. اگر سیستم آن طور که آنها می گویند خوب است، بی شک آنها قادر به رای دادن نخواهند بود.

جاش اشتاین دادستان کل ایالت کارولینای شمالی در واکنش به اظهارات ترامپ گفت: رئیس جمهور آمریکا بی محابا و آشکار مردم را به نقض قانون تشویق می کند تا به او در ایجاد هرج و مرج در انتخابات ما کمک کند. مطمئن باشید که رای خواهید داد ولی نه برای دو بار. من هر آنچه در قدرت و اختیاراتم باشم انجام خواهم داد تا عزم و اراده مردم در انتخابات نوامبر به نمایش گذاشته شود.

ترامپ بارها رای گیری پستی را محکوم کرده است. وی بدون ارائه سند و مدرکی بارها مدعی شده است که دموکرات ها به دنبال تقلب و کلاهبرداری در انتخابات ریاست جمهوری 3 نوامبر از طریق رای گیری پستی هستند.

رای گیری به صورت پستی در آمریکا مساله جدیدی نیست، در سال 2016 میلادی از هر چهار رای یک رای به صورت پستی بوده است. کارشناسان بر این باورند که تقلب و کلاهبرداری در رای گیری پستی در آمریکا بسیار نادر و استثنایی است.

 

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر