عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

هشدار ترامپ در خصوص احتمال «تقلب» در انتخابات

هشدار ترامپ در خصوص احتمال «تقلب» در انتخابات دونالد ترامپ پس از نجات از سوءقصد در انظار عمومی در هفته گذشته در نطقی تلویزیونی باطعنه به دموکرات‌ها آنان را حزبی فاسد و دشمن دموکراسی خواند و درباره احتمال «تقلب» در انتخابات هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۲۵۰۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواهان در رقابت‌های انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا پس از نجات از سوءقصد در انظار عمومی در شنبه هفته گذشته در نطقی تلویزیونی بار دیگر با حمله به دموکرات‌ها به عنوان یک حزب فاسد و دشمن دموکراسی، انتخابات آتی آمریکا را سرنوشت ساز در تاریخ این کشور توصیف کرد و به طرفداران خود درباره احتمال وقوع تقلب در انتخابات هشدار داد.

 

پایگاه خبری الجزیره بامداد یکشنبه گزارش داد که نامزد جمهوریخواهان در نطقی تلویزیونی خطاب به طرفداران خود گفت: انتخابات پیش رو مهمترین انتخابات در تاریخ کشور ما خواهد بود و نمی‌توانیم اجازه تقلب در آن را بدهیم.

 

دونالد ترامپ اعضای حزب دموکرات را به باد انتقاد گرفت و تاکید کرد که حزب دمکرات دشمن دموکراسی و حزب طبقه فاسد است.

 

وی مدعی شد که آنان مرا به مخالفت با دموکراسی متهم می‌کنند و من هفته گذشته برای آن گلوله خوردم.!

 

ترامپ به سردرگمی حزب رقیب خود اشاره کرد و با کنابه به دموکرات‌ها گفت: دموکرات‌ها نمی‌دانند نامزد ریاست‌جمهوری شأن کیست و ما هم نمی‌دانیم و این یک مشکل است.

 

وی درباره وضعیت بحرانی هجوم مهاجران غیرقانونی در دوره ریاست جمهوری جو بایدن وعده داد که از سیل هجوم مهاجران غیرقانونی به مرزها جلوگیری خواهیم کرد.

 

دموکرات‌ها مرا تهدید دموکراسی می‌دانند

وی در جمع هواداران خود با این پرسش بخش دیگری از مواضع خود را طرح کرد که آیا من تهدیدی برای دموکراسی هستم؟ من تهدید دموکراسی نیستم.

 

رئیس جمهور سابق آمریکا مدعی شد که من هفته گذشته به خاطر دموکراسی تیر خوردم.

 

ترامپ در بخش دیگری از اظهارات انتخاباتی خود با تمجید از ایلان ماسک وی را فردی باهوش توصیف کرد و از کمک ۴۵ میلیون دلاری ماهیانه وی به کمپین انتخاباتی وی تقدیر کرد.

 

وی در بخش دیگری از لفاظی‌های معمولاً خود یکی از برنامه‌های خود را مقابله با یمنی‌ها در صورت پیروزی در انتخابات نوامبر را وعده داد.

 

نامزد جمهوریخواهان به هواداران خود وعده داد که در صورت پیروزی در انتخابات طرحی که به تجارت سودآور چین در کشور را فراهم کرده، لغو خواهم کرد.

 

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سه شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برگزار می‌شود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار