مرکز ملی فضای مجازی: اخیرا سه حمله مهم به زیرساخت‌های کشور انجام شده که مهار شد صدور رای دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران مجلس: مصوبات مجمع تشخیص قابل رد نیست/ هدف طرح CFT تعلیق مصوبه است هشدار وزیر کشور درباره کاهش جمعیت؛ ایران در ۱۴۸۰ کمتر از ۴۰ میلیون نفر لاریجانی: مقاومت همواره پایدار است و پیروز فرمانده نیروی زمینی سپاه: شلیک موشک‌های دقیق سپاه امنیت کشور را تثبیت کرده است سرلشکر حاتمی: جنگ ۱۲ روزه به اندازه ۱۲ سال برای ما درس آموخته داشت شهادت سرهنگ پاسدار محمد سهرابی بر اثر شدت جراحات وارده در جنگ ۱۲ روزه + عکس پشت‌پرده شایعات موساد علیه سردار قاآنی لاریجانی: ایران توانمندی ساختن سلاح اتمی را دارد اما نمی‌سازد عراقچی برای پاسخگویی به کمیسیون اصل ۹۰ می رود مخبر: زحمات کارکنان خدوم فراجا بستر توسعه کشور است حاج علی‌اکبری: جزایر سه گانه ایرانی بوده، هست و خواهد بود رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد

الزام اثر انگشت در انتخابات حذف شد

رئیس ستاد انتخابات البرز گفت: در انتخابات مجلس شورای اسلامی ضرورت و الزامی برای اثر انگشت با استامپ وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر نورمحمد فردی، رئیس ستاد انتخابات البرز در هجدهمین جلسه شورای اطلاع رسانی که با محوریت تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در سالن معاونت سیاسی روز پنج شنبه برگزار شد، گفت: از امروز ۱۳ شهریور ماه تبلیغات هر دو نامزد مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در فضاهای مجازی و همچنین در برنامه های صدا و سیمای مرکز استان البرز آغاز شد.

رئیس ستاد انتخابات البرز افزود: تبلیغات هر دو نامزدها باید با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی انجام شود که در این مرحله به لحاظ شرایط موجود و به منظور سلامت مردم هر گونه نشست تجمع و راه اندازی ستاد تبلیعاتی ممنوع است و از طرفی نامزدهای انتخابات مرحله دوم می توانند مرکزی برای امورات اجرایی خود داشته باشند.

فردی گفت: با حضور نامزدها و کمیسیون تبلیغات قرعه کشی برای فعالیت تبلیغات درصدا و سیما برگزار شده و هر کدام از نامزدها می توانند ۶ بار در صدا و سیما در ساعات پر مخاطب ۱۲ ظهر در رادیو و ۹ شب در تلویزیون به صورت ضربدری برنامه ها و اهداف خود را تا پایان تبلیغات تبیین و تشریح نمایند.

او افزود: زمان انتخابات روز جمعه ۲۱ شهریورماه ۹۹ در ۹۰۸ شعبه اخد رای با رعایت نمودن کلیه پروتکل های بهدلشتی انجام می شود و به منظور سلامت مردم این مدت قابل تمدید نیست و از سوی دیگر الزام اثر انگشت افراد در هنگام رای گیری حذف شده است.

رئیس ستاد انتخابات البرز گفت: نکته مهم و قابل توجه مشارکت مردم در انتخابات است بعضی ها فکرنکنند چون مرحله دوم انتخابات است نسبت به تعیین سرنوشت خود بی تفاوت باشند زیرا یک رای هم اثرگذار است و باید حضور فعال داشته باشند.

گفتنی است افرادی که متولدین ۲۱ شهریور ۱۳۸۱و قبل از آن هستند می توانند با در دست داشتن اصل شناسنامه در شعب اخذ رای به نامزد مورد نظر خود رای دهند.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار