رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد

الزام اثر انگشت در انتخابات حذف شد

الزام اثر انگشت در انتخابات حذف شد رئیس ستاد انتخابات البرز گفت: در انتخابات مجلس شورای اسلامی ضرورت و الزامی برای اثر انگشت با استامپ وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر نورمحمد فردی، رئیس ستاد انتخابات البرز در هجدهمین جلسه شورای اطلاع رسانی که با محوریت تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در سالن معاونت سیاسی روز پنج شنبه برگزار شد، گفت: از امروز ۱۳ شهریور ماه تبلیغات هر دو نامزد مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در فضاهای مجازی و همچنین در برنامه های صدا و سیمای مرکز استان البرز آغاز شد.

رئیس ستاد انتخابات البرز افزود: تبلیغات هر دو نامزدها باید با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی انجام شود که در این مرحله به لحاظ شرایط موجود و به منظور سلامت مردم هر گونه نشست تجمع و راه اندازی ستاد تبلیعاتی ممنوع است و از طرفی نامزدهای انتخابات مرحله دوم می توانند مرکزی برای امورات اجرایی خود داشته باشند.

فردی گفت: با حضور نامزدها و کمیسیون تبلیغات قرعه کشی برای فعالیت تبلیغات درصدا و سیما برگزار شده و هر کدام از نامزدها می توانند ۶ بار در صدا و سیما در ساعات پر مخاطب ۱۲ ظهر در رادیو و ۹ شب در تلویزیون به صورت ضربدری برنامه ها و اهداف خود را تا پایان تبلیغات تبیین و تشریح نمایند.

او افزود: زمان انتخابات روز جمعه ۲۱ شهریورماه ۹۹ در ۹۰۸ شعبه اخد رای با رعایت نمودن کلیه پروتکل های بهدلشتی انجام می شود و به منظور سلامت مردم این مدت قابل تمدید نیست و از سوی دیگر الزام اثر انگشت افراد در هنگام رای گیری حذف شده است.

رئیس ستاد انتخابات البرز گفت: نکته مهم و قابل توجه مشارکت مردم در انتخابات است بعضی ها فکرنکنند چون مرحله دوم انتخابات است نسبت به تعیین سرنوشت خود بی تفاوت باشند زیرا یک رای هم اثرگذار است و باید حضور فعال داشته باشند.

گفتنی است افرادی که متولدین ۲۱ شهریور ۱۳۸۱و قبل از آن هستند می توانند با در دست داشتن اصل شناسنامه در شعب اخذ رای به نامزد مورد نظر خود رای دهند.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار