به گزارش راهبرد معاصر؛ ثبت نام وام ازدواج 30 میلیونی برای هر فرد (وام ازدواج 60 میلیونی برای زوج ها) در مجلس شورای اسلامی تصویب شد تا بخش کوچکی از دغدغه های جوانان برای آغاز زندگی مشترک کاسته شود. آن طور که زارع نماینده مجلس شورای اسلامی اعلام کرده است، وام ازدواج 30 میلیونی به تمام زوج هایی که تاریخ عقد آنها از ابتدای فروردین 96 باشد تعلق خواهد گرفت و کسانی که پیش از این تاریخ عقد کرده اند باید برای ثبت نام وام ازدواج 15 میلیونی اقدام کنند. این تصمیم مجلس برای بودجه 98 است و با ابلاغ آن دولت موظف به پرداخت وام ازدواج 30 میلیونی در سال 98 به زوج های جوان از طریق سامانه وام ازدواج (سایت ثبت نام وام ازدواج ve.cbi.ir/tasreq.aspx) خواهد بود. در ادامه می توانید صفر تا صد شرایط وام ازدواج 98 ، مبلغ وام ازدواج 98، مدارک وام ازدواج 98، دستورالعمل وام ازدواج 98، شرایط ضامن وام ازدواج 98، اقساط وام ازدواج 98 و بازپرداخت وام ازدواج 98 را ببینید.
اگر برای ثبت نام وام ازدواج خود مشکل یا سوال دارید یا بانک مورد نظرتان باز نیست، خدمات ثبت نام وام ازدواج کندو را امتحان کنید:
فهرست مطالب
شرایط ثبت نام وام ازدواج / مبلغ وام ازدواج 98 چقدر است؟
دستورالعمل و شرایط دریافت وام ازدواج 98
مدت بازپرداخت تسهيلات و کارمزد وام ازدواج
دستور العمل اجرايي پرداخت وام ازدواج ايثارگران
مشاهده وضعیت ثبت نام وام ازدواج
لیست شماره تماس های ارتباط با بانک ها و موسسات اعتباری برای وام ازدواج
بر اساس مصوبه مجلس، ثبت نام وام ازدواج 98 تنها برای کسانی ممکن است که تاریخ عقد آنها از فروردین ماه 96 باشد و باقی افراد امکان ثبت نام وام ازدواج 15 میلیونی تومانی را خواهند داشت. همچنین در بین کسانی که بعد از فردوردین سال 96 عقد کرده اند، اولویت پرداخت وام ازداج 30 میلیونی با کسانی است که زودتر عقد کرده باشند.
اقساط وام ازدواج 30 میلیونی سال 98 پنج ساله است و متقاضیان باید ظرف مدت 60 ماه این اقساط را به بانک های عامل بازگردانند. بر اساس محاسبات اولیه اقساط وام ازدواج 30 میلیونی برای هر نفر 510 هزار تومان خواهد بود.
برای شرایط ضامن وام ازدواج نیز مجلس تصویب کرده که بانک ها ثبت نام وام ازدواج را با یک ضامن و سفته انجام دهند و نیاز به ضامن بیشتر وجود ندارد.
همچنین مجلس این اختیار را به بانک مرکزی داده است که در صورت امکان کارت یارانه متقاضیان وام ازدواج 98 را به عنوان وثیقه دریافت کند که هنوز بانک مرکزی در این زمینه اظهار نظری نکرده است و در صورت اجرای این تصمیم زوج های جوان می توانند از کارت یارانه به عنوان ضامن وام ازدواج استفاده کنند و نیازی به ارائه مدارک دیگر مانند سفته نخواهد بود.
توجه
الف - شرايط عمومی متقاضيان وام ازدواج
با توجه به سوابق متقاضیان وام ازدواج یکی از موارد زیر توسط شعبه تعیین می شود:
کليه متقاضيان وام ازدواج که دارای شرایط بالا باشند، ابتدا بايد از طريق سامانه وام ازدواج، ثبت نـام کنند و پس از تکمیل فرم ها در صورت موفقيت آمیِز بودن مراحل ثبت نام، يک کد رهگيری ده رقمی که کاملا محرمانه و مختص به فرد است، به شخص ثبت نام کننده ارائه می شود.
ثبت نام کنندگان لازم است برای اطلاع از وضعيت ثبت نام خود و هـمچنين نام شعبه مربوطه جهت مراجعه براي اخذ وام ازدواج، به سايت وام ازدواج مراجعه کرده و در صورتي که شعبه عامل اعطاي وام براي متقاضي تعيين شده باشد با مدارک مورد نياز، ظرف مدت 12 روز، به شعبه مشخص شده مراجعه کرده و نسبت به اتمام مراحل اخذ وام اقدام کنند.
- مدت بازپرداخت تسهيلات 60 ماهه با اقساط مساوی و سررسيد اولين قسط، يک ماه پس از پرداخت وام است. همچنین نرخ کارمزدوام قرض الحسنه ازدواج 4 درصد تعيين شده است.
و- دستور العمل اجرايي پرداخت وام ازدواج ايثارگران
زوج های جوان پس از ثبت نام وام ازدواج برای پیگیری و مشاهده وضعیت ثبت نام وام ازدواج می توانند از طریق درگاهی که سایت وام ازدواج در اختیار آنها قرار داده اقدام کنند.
مشاهده وضعیت ثبت نام وام ازدواج
متقاضیان وام ازدواج می توانند پس از تکمیل ثبت نام وام ازدواج 98 در صورت بروز خطا و یا ایجاد تغییر مجددا به سامانه وام ازدواج مراجعه کرده و نسبت به ویرایش ثبت نام وام ازدواج اقدام کنند. برای این منظور روی لینک زیر کلیک کنید:
این امکان مهیا شده که اگر به هر دلیل متقاضیان ثبت نام وام ازدواج از دریافت آن منصرف شدند بتوانند نسبت به حذف ثبت نام خود اقدام کنند که لینک آن در ادامه آمده است:
پاسخ به برخی سوالات درباره ثبت نام وام ازدواج
1 - شرايط لازم برای ضامن در زمان دریافت وام ازدواج چیست؟
پاسخ: در خصوص اخذ ضامن، طبق مصوبه شوراي پول و اعتبار براي تسهيلات کمتر از مبلغ 10 ميليون تومان يک ضامن معتبر و براي تسهيلات 20 ميليون تومان دو ضامن معتبر کافيست که تشخيص ضامن معتبر بر عهده بانک عامل است. با این وجود در خصوص وام ازدواج تاکید شده که یک ضامن به همراه سفته کفایت می کند.
2 - اگر در زمان ثبت نام موفق به دريافت کد رهگيري نشویم به چه صورت مي توان اين کد را دريافت کرد؟
پاسخ: متقاضي مي تواند با مراجعه به قسمت بازيابي کد رهگيري و وارد کردن مشخصات مربوطه در قسمت هاي مشخص شده نسبت به بازيابي کد رهگيري اقدام کند.
3 - هنگام ثبت نام اوليه، مشخصات متقاضيان به اشتباه درج شده، ولی ثبت نام در سامانه انجام شده. براي اصلاح مشخصات چه بايد کرد؟
پاسخ: در زماني که متقاضي ثبت نامه اوليه انجام داده و هنوز صحت و سقم اطلاعات متقاضي از سوي ثبت احوال تاييد نشده باشد متقاضي مي تواند با مراجعه به قسمت ويرايش ثبت نام قبلي نسبت به اصلاح مشخصات خود اقدام نمايد. همچنين اگر صحت مشخصات متقاضي توسط ثبت احوال انجام شده باشد مجدداً متقاضي از قسمت ويرايش ثبت نام قبلي مي تواند اصلاح مشخصات را انجام نمايد. ولي اگر صحت و سقم اطلاعات متقاضي توسط ثبت احوال تاييد نشده باشد متقاضي مي بايد با مراجعه به قسمت ثبت نام جديد نسبت به ثبت نام مجدد در سامانه اقدام کند.
4 - در صورتي که براي بانکي جديد ثبت نام نموده اما با بانک قبلي خود به توافق رسيده باشم و قرار است اين بانک تسهيلات ازدواج را به بنده پرداخت کند، چطور مي توانم ثبت نام جديد خود را حذف کنم؟
پاسخ: اگر در بانک جديد تا کنون تعيين شعبه نشده باشيد مي توانيد با مراجعه به قسمت حذف ثبت نام، ثبت نام قبلي خود را حذف کنید.
5 - آيا ثبت نام وام ازدواج از طريق پست امکان پذير است؟
پاسخ: خير، متقاضي صرفاً از طريق اين سامانه امکان ثبت نام دارد.
6 - آيا پس از گذشت تاريخ انقضای تعيين شعبه، امکان تمديد مهلت وجود دارد؟
پاسخ: با توجه به محدوديت ها، بانک ها قادر به تمديد مهلت مراجعه براي متقاضيان نیستند و متقاضيان باید پس از تعيين شعبه از سوي بانک عامل، حداکثر ظرف 12 روز به شعبه تعيين شده مراجعه کند.
7 - آيا براي دريافت وام ازدواج، ثبت نام يکي از زوجين کافي است؟
پاسخ: خير، از آنجا که زوج و زوجه هر کدام داراي شخصيت حقيقي مستقل هستند، بايد به طور جداگانه ثبت نام کنند و کد رهگيري دريافت و جهت پيگيري هاي بعدي يادداشت کنند.
8 - مدت زمان طولاني در صف انتظار تعيين شعبه هستم از کجا مي توانم موضوع را پيگيري نمايم؟
پاسخ: چون تعيين شعبه از طريق ادارات سرپرستي بانک ها انجام مي گیرد متقاضيان مي توانند با مراجعه به اين مراکز از روند تعيين شعبه خود مطلع شوند. همچنين با مراجعه به قسمت تماس با پشتيباني بانک ها نيز مي توانيد به صورت تلفني مراحل مربوطه را پيگيري کنید.
9 - آيا براي دریافت وام ازدواج، داشتن عقدنامه رسمي صادر شده از دفترخانه هاي ازدواج و طلاق ضروری است؟
پاسخ: بلی
10 - آيا وام ازدواج براي دومين بار پرداخت مي شود؟
پاسخ: وام ازدواج به هيچ وجه دوبار پرداخت نمي شود و هر فرد تنها يک بار مي تواند از وام ازدواج استفاده کند.
11 - آيا ما به التفاوت وام ازدواج به متقاضياني که در ازدواج اول خود از مبلغ کمتري بهره مند شده اند و مجدد ازدواج مي کنند تعلق مي گيرد؟
پاسخ: خير
12 - آيا وام ازدواج به ازدواج دوم تعلق مي گيرد؟
پاسخ : در صورتي که متقاضي در ازدواج اول خود تسهيلات دريافت نکرده باشد مي تواند در ازدواج بعدي وام ازدواج دريافت کند.
13 - آيا دریافت وام ازدواج، داراي محدوديت حداکثر سن است؟
پاسخ: خير
14 - حداقل سن برای دريافت وام ازدواج چند سال است؟
پاسخ: برای دختران 13 سال تمام شمسی و برای پسران 15 سال تمام شمسی
15 - آيا تسهيلات ازدواج به افراد کمتر از 18 سال تعلق مي گيرد؟
پاسخ : بلي در ابتدا زوج و زوجه هر کدام به تنهايي در سامانه ازدواج ثبت نام مي نمايند و پس از تعيين شعبه و طي مراحل مربوطه تسهيلات ازدواج به ولي يا قيم قانوني وي پرداخت مي شود.
16 - پس از ثبت نام و عدم مراجعه به موقع به شعبه، در صورت حذف مشخصات آيا فرد مي تواند مجددا ثبت نام کند؟
پاسخ : بلي متقاضيان مي توانند با رعايت ساير شرايط در دستورالعمل سامانه وام ازدواج و مراجعه به قسمت ثبت نام جديد اقدام به انتخاب بانک جديد کنند.
17 - آيا متقاضي پس از ثبت نام براي يک بانک می تواند ثبت نام خود را باطل و براي يک بانک ديگر ثبت نام نمايد؟
پاسخ: چنانچه متقاضي از سوي بانک تعيين شعبه شده باشد، و متقاضی به مدت 12 روزکاري به شعبه مورد نظر مراجعه ننمايد، شخص از سامانه بانک مربوطه حذف شده و مي تواند مجدداً ثبت نام نمايد ولي اگر متقاضي تعيين شعبه نشده باشد با مراجعه به قسمت ويرايش ثبت نام قبلي ميتواند نسبت به تغيير بانک اقدام نمايد
18 - پس از پذيرش متقاضی از طرف بانک، چه مدت زمانی برای تکميل مدارک در نظر گرفته شده است؟
پاسخ: متقاضي پس از پذيرش از طرف بانک، حداکثر ظرف مدت 1 ماه فرصت دارد تا نسبت به تکميل مدارک مورد نياز بانک اقدام نمايد. بديهي است پس از گذشت فرصت مذکور و عدم تکميل مدارک مربوطه از سوي متقاضي، نام وي از سامانه ازدواج حذف مي گردد تا امکان بهره مندي ساير متقاضيان در صف از تسهيلات مذکور فراهم گردد. براين اساس، متقاضيان مذکور، با رعايت ساير شرايط سامانه ازدواج مي توانند در صورت تمايل و واجد شرايط بودن، نسبت به ثبت نام مجدد در سامانه اقدام نمايند
19 - در زمان ثبت نام اگر در قسمت ايثارگري به اشتباه وضعيت ”ندارد / دارد“ را ثبت کرده باشم و تعيين شعبه شده باشم چطور مي توانم آنرا اصلاح نمايم؟
پاسخ : در زمان تعيين شعبه و مراجعه به شعبه موضوع را به مسئول مربوطه منعکس نموده و حسب استعلام برخط از بنياد شهيد، که در سامانه تعبيه گرديده است، وضعيت ايثارگري شما تعيين خواهد شد
20 - بنده مشمول تسهيلات ازدواج ايثارگران مي شوم ليکن پس از مراجعه به بانک و استعلام توسط شعب وضعيت سهميه ايثارگري ندارد، نمايش داده مي شود چه کار بايد انجام دهم؟
پاسخ : در صورتيکه به شعبه مراجعه نموده و استعلام وضعيت ايثارگري براي شما منفي نمايش داده شد و شما جزو مشمولين قانون خدمات رساني به ايثارگران (صرفا شامل خود جانبازان، آزادگان و فرزندان آنان و فرزندان شاهد) باشيد مي بايد با مراجعه به يکي از مراکز بنياد شهيد و امور ايثارگران استان و يا شهرستان خود نسبت به ثبت اطلاعات خود در سيستم سجايا بنياد شهيد اقدام نموده و مجدداً به شعبه تعيين شده جهت بهره مندي از تسهيلات موصوف مراجعه نماييد
21 - در صورتي که در سامانه ازدواج وضعيت ايثارگري را به اشتباه انتخاب کرده باشيم يا استعلام سامانه وضعيت ايثارگري را ندارد نشان دهد ، آيا مي توانيم معرفي نامه کتبي از مرکز بنياد شهيد براي بانک تهيه نمايم؟
پاسخ : خير. استعلام وضعيت ايثارگري متقاضيان مشمول صرفاً از طريق گزينه استعلام در سامانه ازدواج امکانپذير مي باشد
22 - علت عدم امکان ثبت نام در سامانه ازدواج در بانکي خاص براي يک استان مشخص چيست؟
پاسخ : در صورت اتمام اعتبار بانکهاي يک استان و يا افزايش بيش از حد مراجعين به بانک مذکور در استان مورد نظر ، امکان ثبت نام براي متقاضي جديد ميسر نمي باشد . لذا متقاضي مي بايست در فرصتهاي بعدي براي ثبت نام به سامانه مراجعه نمايد يا بانکهاي ديگر در سامانه ازدواج را انتخاب نمايد
23 - فرصت ثبت نام در سامانه قرض الحسنه ازدواج ، جهت دريافت وام ازدواج حداکثر چه مدت ميباشد؟
پاسخ : متقاضيان تسهيلات قرض الحسنه ازدواج از تاريخ وقوع عقد تا 24 ماه بعد(2 سال شمسي)، مهلت ثبت نام جهت استفاده از تسهيلات موصوف را دارند
24 - آيا با توجه به گذشت بيش از 24 ماه از زمان وقوع عقد مي توانم جهت ثبت نام و دريافت قرض الحسنه ازدواج اقدام نمايم؟
پاسخ : خير ، حداکثر مدت زمان تعيين شده جهت ثبت نام دريافت قرض الحسنه ازدواج همان 24 ماه بوده و پس از آن ثبت نام در سامانه قرض الحسنه ازدواج امکان پذير نمي باشد
25 - اينجانب در هفته قبل ثبت نام کرده ام ليکن شعبه مورد نظر از سوي سايت مشخص نشده است؟
پاسخ : اين امر هنگام مراجعه همزمان تعداد زيادي از متقاضيان ازدواج به سايت ازدواج اتفاق ميافتد که با توجه به کثرت متقاضيان در مقاطع مختلف و محدوديت منابع قرض الحسنه بانکي، تعيين شعبه از سوي بانک عامل براي متقاضيان صورت خواهد پذيرفت
26 - با توجه به ثبت نام در سامانه و تاييد کدملي ، بانک عامل نسبت به تعيين شعبه اقدام نکرده است؟
پاسخ : به علت کثرت متقاضيان در سامانه قرض الحسنه ازدواج و همچنين محدوديت منابع بانکي تعيين شعبه و پرداخت تسهيلات با کندي صورت خواهد پذيرفت و متقاضي مي بايد صرفاً با مراجعه به قسمت مشاهده وضعيت سامانه ازدواج از وضعيت خود مطلع شده و در صورت تعيين شعبه با مراجعه به بانک مذکور جهت تشکيل پرونده و طي مراحل مربوطه نسبت به اخذ تسهيلات قرض الحسنه ازدواج اقدام نمايد
27 - آيا ثبت نام من و همسرم در دو بانک و يا دو شهر متفاوت امکان پذير مي باشد؟
پاسخ : به منظور تسهيل و تسريع در اعطاي تسهيلات قرض الحسنه ازدواج بهتر است متقاضي و همسر وي در يک بانک و يک شهر (محل سکونت مرد) ثبت نام نمايند
28 - آيا اينجانب به وکالت رسمي و محضري از طريق متقاضي مربوطه مي توانم جهت دريافت تسهيلات ازدواج در سايت ثبت نام کرده و تسهيلات ازدواج آنان را وکالتاً دريافت نمايم؟
پاسخ : جهت ثبت نام مي بايستي کليه اطلاعات متقاضي در سـامانه درج شود ليکن در صورت دارا بودن وکالتنامه معتبر وکيل مي تواند جهت دريافت تسهيلات به بانک مراجعه و تسهيلات را دريافت نمايد و پذيرش يا عدم پذيرش وکالتنامه به تشخيص بانک عامل مي باشد
29 - آيا به عنوان متقاضي ساکن خارج از کشور ، مي توانم جهت دريافت وام ازدواج ثبت نام نمايم؟
پاسخ : بلي ، در صورت ارائه گواهی ازدواج که از سوي سفارت جمهوری اسلامی ايران در خارج از کشور صادر شده و ممـهور به مـهر کنسولگری ايران نيز باشد (که به عنوان سـند ازدواج تلقي ميگردد) ميتوانيد ثبت نام نماييد
30 - آيا تسهيلات ازدواج به اقليتهاي مذهبي تعلق مي گيرد؟
پاسخ : بلي ، ارائه اقرارنامه ازدواج يا هر مدرک مشابه که در ساير اديان رسـمی توسـط مراکزاقليتهای دينی در داخلکشور مورد تاييد قرار گيرد ، معادل عقدنامه تلقی گرديده و اينگونه متقاضيان نيز مي توانند در سامانه ثبت نام و از تسهيلات بهره مند گردند
31 - آيا تسهيلات قرض الحسنه ازدواج به اتباع خارجي تعلق مي گيرد؟
پاسخ : حسب تصميمات متخذه اعطاي تسهيلات قرض الحسنه ازدواج به اتباع خارجي امکان پذير نمي باشد
32 - ثبت نام مورد تایید قرار گرفته ولی شعبه بانک هنوز تعیین نشده است؟
پاسخ : اسامی شما برای تعیین شعبه به سرپرستی استان ارسال گردیده است.می توانید دلیل تاخیر در تعیین شعبه را از سرپرستی بانک مربوطه در استان خود جویا شوید.(جهت دریافت شماره تماس سرپرستی به نزدیکترین شعبه بانک ثبت نامی خود مراجعه نمایید.)
33 - هنگام ثبت نام پیغام "با این کد ملی قبلا ثبت نام کرده اید" می دهد؟
پاسخ: شما موفق به ثبت نام شده اید به قسمت بازیابی و چاپ کد رهگیری مراجعه نمایید.
34 - در هنگام ثبت نام هیچ بانکی در لیست ظاهر نمی شود؟
پاسخ : با افزايش بيش از حد مراجعين به بانکهای استان مورد نظر ، امکان ثبت نام براي متقاضي جديد ميسر نمي باشد.لذا متقاضي مي بايست در فـــرصتهاي بعدي با اعلام اعتبارات جدید براي ثبت نام به سامانه مراجعه نمايد.
35 - می خواهم ثبت نام را ویرایش(نام و نام خانوادگی ،محل سکونت . تغییر بانک و..) نمایم؟
پاسخ : تا پیش از مرحله تعیین شعبه از طرف بانک، شما قادر هستید ثبت نام خود را از طریق ویرایش ثبت نام قبلی تغییر دهید.
36 - در هنگام ثبت نام "پیغام خطای ناشناخته" می دهد؟
پاسخ : لطفا در ساعات کم ترافیک و از طریق آدرس اصلی وارد سایت شوید. ve.cbi.ir
37 - تعیین شعبه شده ام می خواهم بانک خود را تغییر دهم؟
پاسخ : در صورت عدم پذیرش،اطلاعات شما بعد از تاریخ انقضا موجود در فرم ثبت نام حذف خواهد شد و می توانید مجدد ثبت نام نمایید.
38 - در بانک پذیرش شده ام و می خواهم بانک را تغییر دهم؟
پاسخ : به شعبه معرفی شده مراجعه نمایید.درخواست انصراف از وام را به کاربر بانک ارائه داده و منتظر حذف اطلاعات ثبت نامی خود شوید.مجددا ثبت نام نموده و بانک مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
لیست شماره تماس های ارتباط با بانک ها و موسسات اعتباری برای وام ازدواج
بخش پشتيباني سايت وام ازدواج - 021-29954848
هشدار
سامانه وام ازدواج بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تنها مرجع رسمی کشور جهت ثبت نام متقاضیان تسهیلات یاد شده می باشد. شایان ذکر است سامانه این بانک، هیچگونه ارتباطی با وب سایت کـندو و سایر سایت های فعال در این زمینه ندارد و متقاضیان می توانند بطور مستقیم نسبت به ثبت نام خود در سامانه یاد شده اقدام نمایند.
من جانباز هستم و دخترم در مرحله ازدواج هستند و داماد هم شخصی عادی غیراز خانواده ایثارگران میباشد
آیا به هر نفر مبلغ شصت میلیون تومان وام تعلق میگیرد
یا فقط به دختر جانباز
لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
من ثبت نام ام رو انجام دادم ولی با گذشت حدود یک ماه هنوز بانک تعیین نشده برای تغییر بانک به بخش ویرایش رفتن ولی میشه شعبه رو تغییر داد لطفا راهنمایی بفرمایید.
داخل سوالات متداول نتونستم پاسخ بگیرم.
پس از ثبت نام و قبل از تعیین شعبه شدن توسط بانک، میخوام بانک رو عوض کنم،آیا مشکلی ندارد که ثبت نام رو حذف کنم و دوباره ثبت نام انجام بدم؟
ضمنا در قسمت ویرایش نمیتوان نام بانک رو تغییر داد،فقط میشه شعبه رو عوض کرد.
ممنون
وام شخصی و تجاری ارائه می دهیم. من وام دهنده ای با مجوز و دارای مجوز با سالها تجربه در وام دهی هستم. ما وام های وثیقه و ناامن را در مبلغ 5،000.00 یورو تا حداکثر 5،000،000.00 یورو با نرخ بهره ثابت 2٪ به صورت سالانه ارائه می دهیم. اگر علاقه مند هستید ، برای اطلاعات بیشتر در مورد alzbetafinance@gmail.com امروز با ما تماس بگیرید