واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

فلسطین سفیر خود در بحرین را فراخواند

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در اعتراض به توافق رژیم صهیونیستی و بحرین برسر عادی‌سازی روابط، سفیر فلسطین در منامه را فراخواند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از سفیر این کشور در بحرین خواست که منامه را ترک کند.

صائب عریقات، دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش «ساف» به شبکه تلویزیونی «فلسطین» گفت که عباس در اعتراض به توافق بحرین با رژیم تل‌آویو، سفیر خود در بحرین «خالد عارف» را فراخوانده است.

تشکیلات خودگردان فلسطین سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) در بیانیه‌‌های جداگانه‌ای توافق مذکور را به شدت محوم کرده و آن را «خیانت به قدس و فلسطین» دانسته است.

دیگر گروه‌های فلسطینی از جمله حماس و جهاد اسلامی نیز این توافق را محکوم کرده و آن را تلاشی از سوی آمریکا، بحرین و رژیم تل آویو جهت اجرای معامله قرن دانسته‌اند که به دنبال حذف آرمان فلسطین است.

تشکیلات خودگردان از بحرین خواسته هرچه سریعتر از این توافق عقب‌نشینی کند؛ چرا که این اقدام تضعیف طرح ابتکار عمل صلح عربی است.

بر اساس طرح صلح عربی که به ابتکار پادشاه سابق سعودی مطرح شده، کشورهای عربی شرط کرده‌اند که در صورت تشکیل کشور فلسطین بر اساس طرح دو دولتی، حاضر خواهند بود «موجودیت اسرائیل» را به رسمیت شناخته و روابط خود با این رژیم را عادی‌سازی کنند.

اعلام توافق بین امارات عربی و بحرین با رژیم اشغالگر قدس، طرح دو دولتی (دولت فلسطین و دولت اسرائیل در فلسطین تاریخی) و ابتکار عمل ملک عبدالله را نقض کرده و بدون تحقق حقوق منصوص فلسطینی‌ها در قطعنامه‌های شورای امنیت، روابط با رژیم مذکور را وارد مرحله عادی‌سازی کرده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر