ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

توافق تل آویو با امارات «توافق صلح» و با بحرین «اعلامیه صلح» نامیده می شود

توافق تل آویو با امارات «توافق صلح» و با بحرین «اعلامیه صلح» نامیده می شود یک مقام رژیم صهیونیستی روز دوشنبه خبر داد که توافق این رژیم با امارات «توافق صلح» اما توافق با بحرین «اعلامیه صلح» خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۹۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام رژیم صهیونیستی به شبکه خبری کان این رژیم گفت که توافقی که با امارات متحده عربی امضا خواهد شد با عنوان «توافق صلح» خواهد بود.

 

وی در ادامه گفت که توافق با بحرین نیز با عنوان «اعلامیه صلح» خواهد بود که دلیل آن اعلام آغاز روابط میان این کشور کوچک حاشیه خلیج فارس با رژیم صهیونیستی طی چند روز گذشته بوده است.

 

همچنین تل‌آویو با ابوظبی توافق کرده تا پیش از امضای این توافق، جزئیات آن منتشر نشود.

«عبداللطیف بن راشد الزیانی» وزیر خارجه بحرین امروز وارد واشنگتن شد تا در مراسم امضای توافق با رژیم صهیونیستی شرکت کند.

 

«عبدالله بن‌زاید» وزیر خارجه امارات نیز بامداد روز سه‌شنبه وارد واشنگتن شد تا توافق صلح ادعایی بین امارات و رژیم اشغالگر قدس موسوم به توافق «ابراهیم» را امضا کند.

 

«محمد اشتیه» نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان امروز در سخنانی از تمامی کشورهای عربی درخواست کرد تا در مراسم امضای توافق سازش میان بحرین و امارات شرکت نکنند و با طعنه با این دو کشور عربی کوچک حاشیه‌ای خلیج فارس گفت که فردا نیز به فهرست درد و رنج فلسطینیان و کارنامه شکست‌های کشورهای عربی اضافه خواهد شد.

 

اتحادیه عرب در نشست اخیر خود با درخواست تشکیلات خودگردان برای محکوم کردن هر گونه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی پیش از پایان اشغالگری آن، مخالفت کرد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار