عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

مقام دادگستری آمریکا استعفا کرد/احتمال ارتباط با پرونده ترامپ و روسیه

منابع خبری بامداد شنبه از استعفای یک مقام ارشد وزارت دادگستری آمریکا که ارتباطاتی با پرونده تبانی ادعایی دونالد ترامپ با روسیه داشته خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 12
کد خبر: ۵۸۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از دستیاران ارشد دادستانی که از سوی وزیر دادگستری آمریکا به عنوان مسئول تحقیق درباره قانونی بودن یا نبودن روند گردآوری اطلاعات برای پرونده تبانی ادعایی ترامپ با روسیه منصوب شده بود از سمتش استعفا کرده است.

 

روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده دلیل استعفای «نورا دانیهی» هنوز مشخص نیست. او یکی از دستیاران مورد اعتماد «جان دورهام» بود که از سوی وزیر دادگستری آمریکا مأمور به تحقیق درباره ریشه‌های شکل‌گیری ادعای تبانی ترامپ با روسیه شده است.

 

یکی از مسائلی که قرار است تحقیقات جان دورهام مشخص کند این است که آیا گردآوری اطلاعات از ستاد انتخاباتی ترامپ برای پیشبرد پرونده مربوط به تبانی او با روسیه قانونی بوده است یا خیر.

 

برخی از منابع خبری گزارش داده‌اند احتمال دارد استعفای دانیهی با فشارهای احتمالیِ «ویلیام بار»، وزیر دادگستری آمریکا برای تحویل نتایج مربوط به تحقیقات پرونده فوق‌الذکر قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مرتبط بوده باشد.

 

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته دانیهی اخیراً در گفت‌وگو با همکارانش از احتمال اعمال چنین فشارهایی ابراز نگرانی کرده بود.

 

برخی مقام‌ها می‌گویند احتمال‌ها درباره اینکه وزیر دادگستری آمریکاجان دورهام را تحت فشار قرار دهد تا قبل از فرا رسیدن انتخابات گزارشی نیمه‌کاره از نتایج تحقیقاتش منتشر کند قوت گرفته است.

 

یک فرد مطلع از این موضوع به نیویورک‌تایمز گفته ویلیام بار از تیم جان دورهام خواسته برای تکمیل گزارش خود عجله کنند.

 

دونالد ترامپ منتظر است از تحقیقات دورهام برای اثبات ادعای خود مبنی بر اینکه اتهامات وارد شده علیه او درباره تبانی با روسیه صرفاً پرونده‌ای برای تخریب وجهه‌اش بوده استفاده کند.

 

ویلیام بار سال گذشته دورهام را برای انجام تحقیقات درباره مراحل آغازین ادعای تبانی ترامپ با روسیه منصوب کرد.

 

انتصاب دورهام اندکی بعد از انتشار گزارش «رابرت مولر»، بازرس ویژه پرونده مداخله روسیه در انتخابات آمریکا صورت گرفت. مولر در آن گزارش، علاوه بر متهم کردن روسیه به تلاش برای اثرگذاری بر انتخابات سال ۲۰۱۶ مدعی شده بود دونالد ترامپ در روند تحقیقات در خصوص این پرونده کارشکنی کرده است.

 

دانیهی که به تازگی از سمتش استعفا کرده سال‌ها دستیار دورهام بوده و همکاری نزدیکی با او داشته است. دورهام بعد از ورود به پرونده مربوط به ترامپ و روسیه از دانیهی خواسته بود او را به عنوان دستیارش در این پرونده همراهی کند.

 

منابع مطلع به روزنامه نیویورک‌تایمز گفته‌اند دانیهی نقش فعالی در انجام تحقیقات مربوط به این پرونده داشته است.

 

استعفای او از همین حالا به گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال تلاش دولت ترامپ برای اثرگذاری بر روند تحقیقات دورهام دامن زده است.

منبع:  فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده