مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

مسکو: نمی‌گذاریم آمریکا در ونزوئلا مداخله نظامی کند

رئیس شورای فدراسیون روسیه گفت، کشورش هر چه در توان داشته باشد انجام خواهد داد تا مانع از اقدام نظامی آمریکا در ونزوئلا شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 03
کد خبر: ۵۸۷۹
به گزارش راهبرد معاصر ، روسیه تاکید کرد که مانع از اقدام نظامی آمریکا در ونزوئلا خواهد شد.

بنابر گزارش خبرگزاری تاس، «والنتینا ماتوینکو» رئیس شورای فدراسیون روسیه در این مورد به «دلسی رودریگز» معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا گفت: «روسیه هر کاری که امکان داشته باشد صورت می‌دهد تا مانع از مداخله نظامی آمریکا در ونزوئلا شود.»

ماتوینکو افزود: «ما از اینکه آمریکا هر گونه تحرکی در زمینه کشتار  و یافتن دلیلی برای مداخله نظامی در ونزوئلا بیابد، بسیار نگرانیم اما همه تلاش خود را به کار می‌گیریم تا مانع چنین چیزی شویم.»

در همین راستا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه  روسیه دیشب در تماس تلفنی با «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا، دخالت آشکار این کشور در امور ونزوئلا را محکوم و تاکید کرد که آینده ونزوئلا باید بر اساس تصمیم مردم این کشور تعیین شود.

«الیوت آبرامز» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ونزوئلا، احتمال هرگونه دخالت نظامی در این کشور را رد کرد.

آبرامز شامگاه جمعه طی کنفرانس مطبوعاتی در مقر وزارت خارجه آمریکا در واکنش به صحبت‌های سرگئی لاوروف درباره طرح واشنگتن برای مداخله نظامی در ونزوئلا گفت: «گمان نمی‌کنم که او واقعا باور داشته باشد که ما می‌خواهیم آن کار (مداخله نظامی) را انجام دهیم. همه گزینه‌ها روی میز است اما تمایل داریم فعلا از گزینه‌های اقتصادی و دیپلماتیک و دیگر اقدامات مناسب استفاده کنیم.»

از حدود یک ماه قبل در ونزوئلا، «خوان گوایدو» رهبر مخالفان که ریاست مجمع ملی این کشور را برعهده داشت، با حمایت‌های آمریکا ضمن به‌راه انداختن آشوب‌ها و اعتراضاتی علیه دولت مادورو، خود را رئیس‌جمهور موقت این کشور خواند و سعی داشت علیه دولت قانونی ونزوئلا کودتا کند.
ارسال نظر