دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مقام آمریکایی احتمال مداخله نظامی در ونزوئلا را رد کرد

نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ونزوئلا با رد احتمال مداخله نظامی در این کشور ابراز امیدواری کرد که حکومت «نیکلاس مادورو» مسالمت‌آمیز به پایان برسد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 02
کد خبر: ۵۷۷۶
به گزارش راهبرد معاصر ، «الیوت آبرامز» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ونزوئلا، احتمال هرگونه دخالت نظامی در این کشور را رد کرد.

آبرامز شامگاه جمعه طی کنفرانس مطبوعاتی در مقر وزارت خارجه آمریکا در واکنش به صحبت‌های «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه درباره طرح واشنگتن برای مداخله نظامی در ونزوئلا گفت: «گمان نمی‌کنم که او واقعا باور داشته باشد که ما می‌خواهیم آن کار (مداخله نظامی) را انجام دهیم. همه گزینه‌ها روی میز است اما تمایل داریم فعلا از گزینه‌های اقتصادی و دیپلماتیک و دیگر اقدامات مناسب استفاده کنیم».

به نوشته وبگاه شبکه «راشاتودی» وی در پاسخ به خبرنگار «آسوشیتدپرس» ضمن طفره رفتن از اظهار نظر درباره اینکه کودتای «خوان گوایدو» رو به میرایی گذاشته و مؤثر نیست، توضیح داد: «دیکتاتوری‌ها به پایان می‌رسند. بعضی از آنها عمر بسیار طولانی خواهند داشت و بعضی دیگر کوتاه. دیکتاتوری ونزوئلا هم به پایان می‌رسد. امیدواریم سریع و مسالمت‌آمیز به پایان برسد».

آبرامز با هشدار به ونزوئلا درباره عواقب جدی هرگونه آسیب زدن به گوایدو پس از بازگشت به کاراکاس، پیکان انتقاد را به سمت روسیه و چین گرفت که مانع تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل برای برکناری «نیکلاس مادورو» از ریاست‌جمهوری ونزوئلا و برگزاری انتخابات جدید شدند.

از حدود یک ماه قبل در ونزوئلا، گوایدو که ریاست مجمع ملی این کشور را برعهده داشت، با حمایت‌های آمریکا ضمن به‌راه انداختن آشوب‌ها و اعتراضاتی علیه دولت مادورو، خود را رئیس‌جمهور موقت این کشور خواند و سعی داشت علیه دولت قانونی ونزوئلا کودتا کند.

فارس

ارسال نظر