وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

ماجرای کشف ۳ میلیارد تومان لوازم خانگی قاچاق در حیاط یک مدرسه چه بود؟

ماجرای کشف ۳ میلیارد تومان لوازم خانگی قاچاق در حیاط یک مدرسه چه بود؟ رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف ۳ هزار و ۸۷۷ قلم لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۳۰ میلیارد ریال ازحیاط یک مدرسه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 13
کد خبر: ۵۸۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر دپوی مقدار زیادی لوازم آشپزخانه در حیاط یک مدرسه در حوالی خیابان فدائیان اسلام، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

 

وی افزود: در رصد اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی، مشخص شد که ۲ نفر از قاچاقچیان کالا، لوازم خانگی را در حیاط مدرسه‌ای جمع آوری کرده اند که هویت مالکان و محل دقیق آنها شناسایی شد و نتیجه تحقیقات پلیسی در اختیار مقام قضائی قرار گرفت و دستور دستگیری متهمان و بازرسی از داخل مدرسه اخذ شد. تیمی از کارآگاهان پایگاه جنوب این پلیس به نشانی اعلامی اعزام شدند، در بازرسی از داخل مدرسه ۳ هزار و ۸۷۷ قلم لوازم خانگی فاقد مجوزهای گمرکی و فاکتور خرید کشف شد.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: کارشناسان، ارزش ریالی اموال کشف‌شده را ۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند و همه اموال کشف‌شده به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران انتقال یافت. در این رابطه ۲ متهم دستگیر و پس از تکمیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف ۳ هزار و ۸۷۷ قلم لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۳۰ میلیارد ریال ازحیاط یک مدرسه خبر داد.

 

همشهری

کلمات کلیدی: علی ولیپور گودرزی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار