انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

جهانگیری: کالا‌های اساسی با ارز دولتی نباید گران شوند

جهانگیری: کالا‌های اساسی با ارز دولتی نباید گران شوند معاون اول رئیس‌جمهور گفت: نباید کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم که با ارز دولتی حمایت می‌شوند، افزایش قیمت داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 16
کد خبر: ۵۹۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور ظهر امروز در جلسه بررسی مسائل مربوط به کالا‌های اساسی و ضروری با اشاره به نارضایتی مردم از افزایش قیمت برخی از کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم مثل تخم مرغ در روزهای اخیر، بر ضرورت مدیریت و ساماندهی قیمت و نظارت دقیق بر بازار کالاهای اساسی و ضروری که با ارز دولتی مورد حمایت قرار می گیرند، تاکید کرد.

 

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه حمایت از تولید کنندگان و نیز توجه ویژه و حمایت از مصرف کنندگان باید به صورت توأمان در تعیین قیمت ها مد نظر قرار گیرد، تصریح کرد: تعیین قیمت باید به گونه ای باشد که تولید مقرون به صرفه باشد و در عین حال باید به این موضوع نیز توجه کرد که قیمت کالاهایی که بخش مهمی از سبد غذایی اقشار کم درآمد جامعه را تشکیل می‌دهد نباید به گونه ای تعیین شود که بر معیشت مردم فشار وارد شود.

 

دکتر جهانگیری از وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت خواست با استفاده از ساز و کارهای مختلف نظیر مدیریت صادرات، برنامه ریزی لازم را برای ساماندهی تولید کالاهای مورد نیاز مردم نظیر تخم مرغ و جلوگیری از افزایش قیمت این دست از محصولات انجام دهند.

 

در این جلسه که وزیر جهاد کشاورزی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، رییس سازمان حفاظت محیط زیست و مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان نیز حضور داشتند، دلایل گرانی تخم مرغ در روزهای اخیر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

در این نشست پس از بحث و بررسی مقرر شد با اعمال محدودیت و تعیین عوارض بر صادرات تخم مرغ، قیمت این محصول در بازار کنترل شود و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان نیز ماموریت یافت با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، ضمن تعیین قیمت تخم مرغ نسبت به نظارت کامل بر بازار قیمت آن اقدام کند.

 

همچنین مقرر شد وزارت جهاد کشاورزی با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی، برنامه ریزی لازم را برای واردات و تامین نهاده های دامی انجام دهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار