رویترز: آمریکا به دنبال حضور نظامی در دمشق است موج حملات رژیم صهیونیستی به خاک لبنان شرط مهم ایران برای مذاکره با آمریکا نبیه‌ بری: هیچ مذاکره مستقیمی با اسرائیل نخواهیم داشت ترامپ آغاز فوری آزمایش‌های اتمی را اعلام کرد عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود

اختلاف در خاندان آل‌سعود بر سر رابطه با اسرائیل

یک رسانه آمریکایی مدعی اختلاف میان پادشاه و ولیعهد عربستان سعودی بر سر عادی‌‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی شده است. خبرگزاری فارس: یک رسانه آمریکایی مدعی اختلاف در خاندان آل‌سعود بر سر عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه وال‌استریت‌ژونال نوشته حال که بحرین و امارات روابط خود را با اسرائیل علنی کرده‌اند بحث پشت‌پرده‌ در دربار سلطنتی آل‌سعود این است که آیا عربستان نیز باید قدم در این مسیر بگذارد یا خیر.

 

مطابق این ادعا، «ملک سلمان»، پادشاه عربستان سعودی با پسرش محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور بر سر این موضوع اختلاف دارد. ملک سلمان از دیرباز حامی بایکوت رژیم اسرائیل بوده، اما محمد بن سلمان طرفدار ورود عربستان به تجارت با اسرائیل است.

 

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا تا به حال چندین بار گفته عربستان سعودی به زودی به «توافق صلح با اسرائیل» خواهد پیوست.

 

او به عنوان مثال بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) مدعی شد که دست کم ۷ الی ۹ کشور به زودی به امارات و بحرین خواهند پیوست. ترامپ گفت: «عربستان سعودی نیز به زودی در وقت مناسبه به روند صلح» خواهد پیوست.»

 

«دونالد ترامپ»، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، «عبدالله بن زاید»، وزیر خارجه امارات و «عبدالطیف بن راشد الزیانی»، وزیر خارجه بحرین روز ۲۵ شهریورماه در مراسمی در کاخ سفید توافق عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی با امارات متحده عربی و بحرین را امضا کردند.

 

واشنگتن، ابوظبی و تل‌آویو در بیانیه‌ای مشترک روز۲۳ مرداد (۱۳ اوت) اعلام کردند به توافقی برای عادی‌سازی روابط میان امارات و اسرائیل دست پیدا کرده‌اند. آمریکا همچنین روز ۲۱ شهریور اعلام کرد بحرین هم تصمیم گرفته روابط خود با رژیم اسرائیل را علنی کند./ فارس

ارسال نظر